Din păcate astăzi ne-a parasit un înger păzitor

Nina, o tânără în vârstă de 31 de ani, s-a stins din viaţă în cumplitul accident produs între localităţile Tişiţa şi Panciu din judeţul Vrancea

Nina era din comuna Panciu, însă locuia în municipiul Focşani, iar ieri se afla pe drumul dintre cele două localităţi, singură, la volanul unui autoturism, atunci când s-a produs nenorocirea

În vârstă de 31 de ani, tânăra a pierdut controlul volanului, la un moment dat, pe drumul naţional 2L, între localităţile Tişiţa şi Panciu, iar autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fos atât de puternic încât copacul a ajuns fix în locul şoferului, după ce a străpuns toată caroseria maşinii, astfel că Nina nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

„Din păcate astăzi ne a parasit un înger păzitor! Colega noastră Nina numai este. Ne-ai rupt sufletul îngeraș! Nu avem cuvinte, Dumnezeu sa te odihneasca!” sau „Drum lin între îngeri scumpa mea surioară. Vei rămîne veșnic în inima mea și nu am să te uit niciodată, toți sîntem datori cu o moarte, dar a ta a venit prea devreme”, sunt doar câteva dintre mesajele de adio ale prietenilor Ninei lăsate pe Facebook.

„Pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2L, între localitățile Tișița și Panciu, după ce un apel primit la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 17:50, anunța că un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac, iar o persoană a rămas încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate în cel mai scurt timp 2 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu. Spre locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

La locul evenimentului echipajul de descarcerare a extras din autoturism o persoană de sex feminin, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ declarând decesul acesteia.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.