Dieta Cardiologilor, Numărul 1 În Lume! Slăbești Cel Puțin 10 Kilograme În Timp Record

Ești într-o continuă lupta cu kilogramele în plus, însă nu reușești să slăbești și, mai mult, te-ai ales și cu probleme de sănătate.

Trebuie să știi că dietele pun în pericol bună funcționare a organismului și chiar pot ajuge să slăbească inima, spun nutriționiștii. Ceea ce trebuie să faci este să urmezi întocmai sfaturile specilistilor.

Dieta de mai jos este recomandă de mai mulți medici cardiologi și are la baza combinații de alimente menite să reducă din kilograme, dar să mențină inima puternică.

Iată meniul pentru fiecare zi, pentru a slăbi minimum 10 kilograme, în doar o săptămână:

ZIUA 1

Micul dejun: suc de fructe verzi sau infuzie cu ceai de ghimbir. Prânz: Un ou fiert cu broccoli sau un iaurt cu fruct. Neapărat trebuie să mănânci un fruct la 30 de minute după ce ai mâncat proteine cu legume. Cină: Salată de roșii cu roșii fierte și puțîn chili.

ZIUA 2:

Micul dejun: ceai de urzică Prânz: Două ouă fierte cu brânză și castraveți (maxim 250 de grame în total) Cină: 125 de grame de carne de vită pe plită încinsă, o roșie și o felie de pâine din grâu integral

ZIUA 3:

Micul dejun: Suc din fructe galbene (alege lămâi și banane căci sunt bogate în nutrienți care te mențîn energic până la prânz) Prânz: 3 ouă fierte cu salată de castraveți (poți pune o linguriță de ulei de măsline în salată) Cină: 125 de grame de carne de vită la plită încinsă plus conopidă pane (100 grame)

ZIUA 4:

Micul dejun: suc de fructe roșii Prânz: 120 de grame de brânză proaspătă plus o felie de pâine din grâu integral Cină: 125 de grame de carne de pui cu roșii și ceapă. Poți consumă și piure de cartofi, dar nu mai mult de 60-70 de grame

ZIUA 5:

Micul dejun: suc de fructe mov/ negre Prânz: 200 de grame de peste făcut la aburi cu morcovi și roșii Cină: Salată de legume: roșii, morcovi, castraveți plus 150 de grame de carne de pui

ZIUA 6:

Micul dejun: Ceai din plante medicinale la alegere Prânz: 200 de grame de carne de pui cu piure de morcovi cu banane Cină: Salată de ton cu legume verzi (ceapă, castraveți, varză) – 200 de grame în total

ZIUA 7: Micul dejun: ceai de mentă Prânz: Salată de fructe roșii și portocalii Cină: 250 de carne de pui cu două ouă fierte și castraveți murați Pe tot parcursul regimului, nu uită să bei minimum doi litri de apă pe zi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.