Diana Șoșoacă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine” Dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Silviu și-o caută cu lumânarea”

Întrebată ce fel de soție este, Diana Șoșoacă a spus că, în viziunea ei, este femeia pe care orice bărbat și-ar dori-o alături, având în vedere că mare parte din timp este plecată. Cum se înțelege senatoarea cu soțul ei?

Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Diana Șoșoacă a vorbit despre viața ei personală, dezvăluind care este, de fapt, relația dintre ea și soțul ei. Având în vedere că are o personalitate puternică, de multe ori s-a scris că ea ar deține controlul în familie.

Ce dezvăluiri a făcut senatoarea?

Ce fel de soție este Diana Șoșoacă?

Fiind o persoană foarte vocală, lucru pe care l-a dovedit în nenumărate rânduri în aparițiile ei publice, Diana Șoșoacă a explicat că, atunci când se află în sânul familiei, lucrurile sunt complet diferite.

Deși au circulat nenumărate glume pe seama senatoarei și a soțului ei, Diana Șoșoacă a dorit să se știe că atunci când este acasă, soțul ei este cel care conduce discuțiile, iar ea ține tot timpul cont de sfaturile venite din partea lui.

Diana Șoșoacă a povestit că actualul soț este marea ei iubire, că sunt pe aceeași lungime de undă mai tot timpul, împărtășind aceleași valori.

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine.

Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc.

I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă).

M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală.”, a povestit Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Diana Șoșoacă a subliniat că soțul ei este un bărbat foarte inteligent și că amândoi iubesc România foarte mult și sunt dispuși să facă sacrificii pentru a o apăra.

Leave A Reply

Your email address will not be published.