Dezvăluiri incredibile despre sinuciderea Simonei Săndulescu:

Ies la iveală detalii cumplite despre chinurile sufletești prin care a trecut Simona Săndulescu, artista care și-a anunțat sinuciderea, pe Facebook.

Așa cum a scris în mesajul de „adio”, o iubire neîmpărtășită a fost mult prea greu de dus pentru ea, dar iată că și divorțul a măcinat-o atât de mult, încât a avut nevoie de psiholog. Medicul Viorica Vlădescu,

din Craiova, face dezvăluiri incredibile despre sinuciderea Simonei Săndulescu, într-un mesaj cutremurător, pe Facebook.

Simona Săndulescu, artist liric și intrumentist (orgă) a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod brutal și de neînțeles. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a scris un mesaj cutremurător pe pagina ei de

Facebook, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01.29, în care își anunța intenția de a se sinucide.

Simona Săndulescu și-a anunțat sinuciderea, pe Facebook

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc!

Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați!

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….

Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a fost ultimul mesaj al Simonei Săndulescu.

Prietenii s-au alertat și au încercat, disperați, să ia legătura cu ea, însă se pare că toate eforturile lor au fost în zadar.

Simona Săndulescu și-a lăsat telefonul pe mal și și-a dus planul negru până la capăt.

Sinuciderea a fost confirmată de polițiștii de la Secția 20.

„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată.

La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă”, se arată în comunicatul poliției.

„Al lor era locul din Lacul Morii și nicidecum al ei”

Așa cum reiese din mesajul de „adio” al Simonei Săndulescu, suferința în dragoste a fost mult prea greu de suportat pentru ea, dar iată că nici relațiile anterioare, cu bărbații din viața ei, nu ar fi fost prea fericite.

O spune o bună prietenă, medicul Viorica Vlădescu, din Craiova, cea care o cunoștea foarte bine și îi știa toate secretele.

„A făcut multă psihoterapie după divorțul de Eugen. Era calmă liniștită și împăcată cu gândul. Cel puțin așa îmi spunea mie……

Eugen a dat divorț și a plecat și știți bine toți prietenii ce a făcut și cum a fost. Mie Simona îmi spunea ca a încheiat complet acea etapă… Acum asta e…

Nu mai putem face nimic… Decât să ne gândim la ea și să plângem.

Cum a putut să se piardă un asemenea talent. O asemenea voce.

O asemenea femeie frumoasaă Ori asta deja este fără cuvinte”, a publicat medicul Viorica Vlădescu, pe Facebook, potrivit retetesivedete.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.