Despărțire șocantă în showbiz! Nimeni nu se aștepta la asta

În ultima vreme, lumea showbiz-ului a fost marcată de multe evenimente neplăcute.

A avut loc multe tragedii, scandaluri si divorțuri celebre si se pare că un cuplu celebru șochează acum.

S-au despărțit după trei ani de iubire, gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat din partea lor.

S-au despărțit după trei ani de iubire
În ultima vreme, sunt mai multe cupluri celebre ciudate s-au rupt. Iubiri celebre, în care oamenii aveau încredere, s-au destrămat brusc, cu nimeni nu se aștepta. Aflăm acum că doi tineri frumoși, cu tot viitorul în față, au decis să meargă pe drumuri diferite.

Mai exact, Gabriela Vladu, nepoata Steliana Sima, s-a despărțit de iubitul ei după trei ani de relație. Durerea a fost mare pentru amândoi, iar vestea că nu mai sunt împreună a venit ca un șoc pentru cei care cunoșteau și care aveau mare încredere în relația lor.

Tânăra spune că s-au iubit mult, dar relația ajuns la sfârșit din cauza geloziei extreme a partenerului. Fiind o mare artistă, are mereu spectacole, este înconjurată de mulți oameni cunoscuți și este iubită de aceștia, dar partenerul ei de viață nu am putut înțelege aceste aspecte.

„Toată lumea se desparte, cunoaștem cu toții situații și situații. La mine n-a mai fost să fie, dar am muncit de două ori mai mult și sunt dispusă de acum înainte să-mi pun pe primul loc cariera. E greu (n.r să stai lângă o persoană geloasă) și nu ca artist, e greu ca om să stai lângă o persoană geloasă. (…) Nu pot să spun că în fosta mea relație au existat gelozii, pentru că eu nici măcar nu am dat motive, plus că ne-a prins pandemia împreună. Ne-am înțeles mult mai bine în pandemie”, a mărturisit Gabriela Vladu, la Antena Stars.

Leave A Reply

Your email address will not be published.