Descoperire șocantă: Porcul din Sălaj avea 14 rinichi

O descoperire incredibilă a avut loc recent într-o gospodărie din Sălaj, unde un porc sacrificat a dezvăluit o surpriză de proporții pentru proprietar. Medicii veterinari, chemați să investigheze situația, au rămas interziși după ce au constatat faptul că animalul avea nu doi, ci 14 rinichi. Acest fenomen rar a stârnit interesul specialiștilor și a atras atenția publicului, devenind subiectul principal al discuțiilor în comunitate.

Descoperirea incredibilă:

Sacrificarea porcului în gospodăria din comuna Băbeni, județul Sălaj, a dus la o descoperire cu totul ieșită din comun. Proprietarul, ajutat de un jurnalist local, a observat că animalul avea 14 rinichi, comparativ cu cei doi obișnuiți. Opt rinichi erau localizați într-o parte a corpului, iar șase în cealaltă. Această anomalie a intrigat pe toată lumea, iar rinichii au fost imediat duși la analiză la Direcția Sanitar Veterinară.

Analiza specialiștilor:

Rinichii au fost trimiși pentru investigații amănunțite la DSV Maramureș, unde specialiștii au rămas surprinși de descoperire. Corina Dragoș, de la DSV Maramureș, a declarat că rinichii prezintă modificări ale formei și culorii, fiind clar că este vorba despre o anomalie congenitală. Mai mult, unul dintre rinichii analizați a fost considerat afuncțional, dar animalul nu a manifestat simptome de boală până la momentul sacrificării.

Marius Sima, purtătorul de cuvânt al DSV Maramureș, a explicat că este necesară o investigație amănunțită pentru a înțelege cauza apariției acestor rinichi multipli. Se va analiza originea animalului, istoricul familial și eventualele anomalii genetice transmise descendenților. Descoperirea din gospodăria din Sălaj ridică numeroase întrebări și deschide calea către noi cercetări în domeniul genetic al animalelor domestice.

Leave A Reply

Your email address will not be published.