Decizia dură luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu, după ce a moştenit o avere de un milion de euro. Ce spune despre mormântul lăsat de izbelişte EXCLUSIV

La patru ani de la trecerea în neființă a Stelei Popescu, fiica sa adoptivă, Doina Maximilian, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Doina a luat atitudine, după ce a fost arătată cu degetul că nu se îngrijește de mormântul actriței, deși i-a moștenit averea de aproape un milion de euro.

„În public îi spuneam doamna Stela”
Doina Maximilian (66 de ani), fiica adoptivă a Stelei Popescu, este profesoară la Academia de Regie şi Film din București. A fost căsătorită cu actorul Radu Gheorghe, cu care are o fiică, Stanca, în vârstă de 32 de ani.

La rândul ei, fiica Doinei este mămica unui băieţel, în vârstă de aproape cinci ani, strănepotul după care Stela Popescu era topită. Doina ne-a povestit despre problemele cu care s-a confruntat după decesul celebrei sale mame, într-un interviu pentru impact.ro

Reporter impact.ro: S-au scris tot felul de lucruri la adresa dumneavoastră, după moartea îndrăgitei noastre actrițe, Stela Popescu. Vi s-au adus și unele acuze, dar nu v-ați grăbit să răspundeți. De ce?

Doina Maximilian: Fiindcă am observat că oamenii se ghidează în general după opinia majorității și-și fac tot felul de păreri, fără a aprofunda.

Spre exemplu, în preajma datei la care s-au împlinit patru ani de la moartea Stelei Popescu, a apărut un material cum că mormântul ei de la Cernica nu e îngrijit. Nu era nici primul și mă tem că nici ultimul! În aceste condiții, cum să le să spun oamenilor că nu e deloc așa? Că am personal un grafic în baza căruia trec eu sau alte persoane cu care am discutat special lucrul acesta pe la mormântul ei și avem grijă de el? E foarte greu…Și atunci am decis doar să fac și să nu mai comentez!

Sursa: bzi.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.