De Nerecunoscut Din Cauza Problemelor De Sănătate.

Superstarul Phil Collins a ajuns să fie de nerecunoscut, la cei 70 de ani. Problemele de

sănătate l-au copleșit pe celebrul cântăreț, îndrăgit și de milioane de români.

Artistul a făcut o mărturisire care i-a îngrijorat pe toți fanii săi, care îl știu deja vizibil slăbit.

În vârstă de 70 de ani, Phil Collins a mărturisit că are anumite frustrări din pricina

problemelor grave de sănătate, într-un interviu pentru cei de la BBC. Sistemul nervos al artistului a fost puternic afectat de cele două operații la spate din 2009 și 2015. În plus, îndrăgitul artist suferă și de diabet.

Phil Collins, de nerecunoscut: „Abia mai pot să țin în mână un bețișor de tobă”

„Sunt puțin inapt din punct de vedere fizic, e foarte frustrant pentru că mi-ar plăcea la nebunie să cânt acolo. Dar abia mai pot să țin în mână un bețișor de tobă”, a mărturisit Phil Collins, în interviul de promovare a turneului de revenire a trupei sale, care va începe în octombrie.

Însă data la care a avut loc interviul nu este destul de clară, mai ales că reprezentanții lui Phil Collins nu au oferit niciun punct de vedere în acest sens.

Fiul lui Phil Collins, Nic, va cânta la tobe în turneul din această toamnă, primul turneu Genesis din America de Nord din ultimii 14 ani, așa cum a dezvăluit chiar artistul. Se pare că acest turneu este actul final al legendarei trupe.

Phil Collins, probleme grave de sănătate
De câțiva ani, Phil Collins se confruntă cu mari probleme de sănătate. A fost operat de mai multe ori la coloană, așa că, din 2015, merge cu bastonul. Însă lucrurile s-au înrăutățit în ultimii ani. Celebrul artist a fost surprins chiar și deplasându-se cu scaunul cu rotile.

La cei 70 de ani, există mici șanse să fie recunoscut, pentru că nu mai arată deloc așa cum îl știau fanii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.