De la comedie la călugărie: Nelu Curcă din «La Bloc» dezvăluie motivația din spatele deciziei sale neașteptate

Imaginile cu Mihai Coadă purtând vestimentație religioasă au stârnit numeroase zvonuri și speculații în mediul online, sugerând că actorul ar fi renunțat la cariera sa artistică pentru a se dedica vieții monahale. Însă, într-un interviu acordat pentru presamil.ro, Mihai Coadă a clarificat situația și a dezvăluit adevărul din spatele acestor aparențe surprinzătoare.

El a explicat că imaginile în care apare purtând rase și alte elemente ale vestimentației religioase fac parte dintr-o tradiție specifică și sunt o obligație canonică în contextul slujbelor bisericești.

Mai mult decât atât, a adăugat că aceste costume au fost purtate și în cadrul unui spectacol organizat de Dan Puric la Sala Rapsodia din București, în preajma sărbătorilor de iarnă. În cadrul acestui eveniment, costumele au fost inspirate din tradiția monahală, iar după spectacol, el și ceilalți membri ai ansamblului au primit binecuvântarea să participe la slujbele bisericești în aceeași vestimentație.

Cu toate acestea, apariția unui titlu senzationalist pe un canal de televiziune, care anunța că „Nelu Curcă din serialul La Bloc s-a călugărit!”, a generat confuzie și a alimentat zvonurile eronate.

Mihai Coadă a subliniat că nu s-a călugărit și că este doar un om obișnuit, păcătos, care s-a apropiat de credință și care frecventează Mănăstirea Turnu. Prin participarea la slujbe, spovedanie și împărtășanie, el a adoptat treptat viața monahală și s-a implicat profund în aceasta, dar fără a renunța la cariera sa artistică. Astfel, s-a dezvăluit că aspectele aparent neobișnuite surprinse în imagini au o explicație simplă și sunt parte dintr-un context mai larg legat de tradiție și de angajamentul său față de credință

Leave A Reply

Your email address will not be published.