De ce Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc. Ce a mărturisit vedeta: „Nu mai am chef…”

După ce au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei s-au gândit să-și mai dea o șansă și să se recăsătorească. Cu toate acestea, cei doi au decis să nu mai facă acest pas în relație, iar vedeta a mărturisit care este motivul.

Ei bine, când toată lumea se aștepta la o nouă căsătorie în viața Oanei Roman și a lui Marius Elisei, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Cei doi îndrăgostiți au decis să nu se recăsătorească, iar vedeta a făcut acest anunț și a oferit și declarații.

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc


Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014, dar la începutul anului 2021 au divorțat, la șapte ani de la nuntă.

În vara aceluiași an, cei doi îndrăgostiți și-au mai dat încă o șansă și au anunțat că se vor recăsători. Iată că acum cei doi au luat altă decizie și nu vor mai face acest pas în relație.

Ei bine, Oana Roman a precizat acum că în relația lor există mici certuri, iar acestea sunt chiar la ordinea zilei. Ea își dorește să lase lucrurile să meargă de la sine și să nu forțeze nimic.

„Da, la noi așa e, suntem bine, după aceea iar nu mai suntem bine, după aceea iar suntem bine, când sus când jos, las lucrurile să meargă așa de la sine și vom vedea”, a mărturisit ea.

Ce a mărturisit vedeta

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu mai fac nuntă este că vedeta nu are chef să organizeze evenimente. Vedeta mărturisește că pe ei nu-i schimbă un act, iar ea oricum ar fi păstrat și numele ei de familie.

„Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă, pentru că nu mai am chef să stau să organizez. Până la urmă se bucură mai mult ceilalți decât mine și am renunțat complet pentru că nu am chef să organizez niciun party. Nu (n.r. nu au de gând să se recăsătorească), actele oricum nu schimbă lucrurile cu nimic. Eu oricum păstrasem și numele meu”, a mai spus Oana Roman.

Leave A Reply

Your email address will not be published.