De ce Elena Ceaușescu era poreclită

Elena Ceausescu a avut o tinerețe plină de aventuri și avea un apetit sexual iesit din comun.

În timp Elena Ceaușescu dezvoltase și o obsesie pentru acest subiect tabu.

Soția lui Nicolae Ceausescu a ajuns astfel să iți doreasca să știe și felul în care soțiile nomenclaturistilor întrețineau relații sexuale cu partenerii lor.

Tinerețea zbuciumată a Elenei Ceaușescu

Actriţa Violeta Andrei devenise principala sursă de interes, iar o oarecare invidie o măcina pe soția lui Ceaușescu.

Elena a folosit cuvinte jignitoare pentru a o descrie pe Violeta Andrei și asculta adesea casetele în care putea auzi aspecte intime din viaţa actriţei.

Tinereţea Elenei Ceauşescu a fost presărată cu diferite relaţii, de scurtă durată şi de aventuri pasagere. Tatăl celebrului naist Gheorghe Zamfir a fost prima sa iubire. Se zvoneşte că ar fi avut o aventură şi cu fratele dictatorului Nicolae Ceauşescu.

Jurnalistul francez Edward Behr a făcut public faptul că Elenei Ceaușescu i se spunea „Păsărica”. Motivul? „I se dusese numele aşa pentru că nu obişnuia să poarte chiloţi în tinerețe”, a scris Behr.

Ceaușescu nu avea niciodată bani la el

Nimeni nu l-a văzut vreodată pe Nicolae Ceaușescu având bani la el sau măcar un portofel. De fapt, se spune că dictatorul nu avea la el nici măcar actele de identitate. De, toată lumea îl cunoștea și nu avea nevoie de un asemenea document.

Marin Neagoe, şeful Direcţiei a-V-a a Securităţii, a fost unul dintre personajele care mergea peste tot cu Președintele Republicii Socialiste România. Și îl cunoștea destul de bine.

„Nu l-am văzut niciodată pe Ceauşescu cu bani la el. Nu avea niciodată nevoie de bani, nici în ţară şi nici în vizitele externe pe care le făcea.

El mânca la Gospodăria de Partid, avea frizer, croitor, tot ce-i trebuia, deci n-avea el nevoie de bani. La restaurant n-a fost niciodată, toată viaţa lui, deci n-a avut de plătit vreo notă”, a povestit Marin Neagoe într-un interviu acordat publicației adevarul.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.