David Popovici, în finală la 200 m liber la CM de la Fukuoka. Când are loc marea cursă şi unde poate fi urmărită în direct

David Popovici (18 ani), campion mondial al probei de 200 de metri liber, s-a calificat, luni, în finala de la Campionatele Mondiale de natație de la Fukuoka, cu timpul de 1:44,70.

UPDATE: David Popovici (18 ani) a câştigat a doua semifinală, cu timpul de 1:44,70, cel mai bun din ambele semifinale.

David Popovici, în semifinale la 200 m liber la CM de la Fukuoka. Semifinalele probei de 200 de metri liber sunt programate astăzi, de la ora ora 15:11 în România, iar finala va avea locmarți, 25 iulie, ora 14:02. Competiţia este transmisă de platforma de streaming Antena Play. În sesiunea de seară de la Fukuoka, David Popovici va înota în a doua semifinală care va începe de la ora 15:17, el urmând să înoate pe culoarul al cincilea, scrie GSP.

David Popovici va mai concura într-o singură probă la Fukouka, în cea de 100 de metri liber, unde deține și recordul mondial. Seriile sunt programate pe 27 iulie, în sesiunea de dimineață. Semifinalele vor avea loc în aceeași zi, iar lupta pentru medalii se va da pe 28 iulie.

„Anul acesta s-a concentrat pe proba de 200 de metri, dar o să vedem la sfârșit. Își dorește să se apropie mai mult de acest record mondial și la proba de 200 m și e normal. Este visul oricărui sportiv în momentul în care excelezi și devii cel mai bun lume din toate timpurile la o probă, iar la cealaltă probă ești doar campion mondial și e cineva care a înotat mai rapid decât tine. E normal să-ți dorești să fii și acolo cel mai bun din toate timpurile”, a spus Camelia Potec, președinta FRNPM.

Leave A Reply

Your email address will not be published.