Daniela Gyorfi rupe tăcerea! Artista a recunoscut totul despre George Tal: “Dacă mă bătea George…”

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Se bucură de mare succes de peste două decenii și este iubită de o mulțime de oameni, iar pe scenă este cu adevărat o profesionistă. Se pare, însă, că viața ei nu a fost mereu roz și a trecut prin multe greutăți de-a lungul anilor, care au marcat-o pe marea artistă.

Daniela Gyorfi, lovită de un fost iubit

Daniela Gyorfi se numără printre cele mai iubite artiste ale momentului. Se bucură de un succes formidabil și are o mulțime de fani, dar mereu e fost rezervată în ceea ce proces viața privată, pe care a încercat să o țină departe de ochii lumii.

De multe ori s-a vorbit despre relația ei și a lui George Tal, cu care se iubește de peste 16 ani, dar cu care nu a ajuns până acum în fata altarului.

S-a spus chiar că acesta ar fi agresat-o și jignit-o pe celebra artistă, dar se pare că nu s-a pus problema de un astfel de comportament, pentru că nu ar accepta niciodată să fie tratată așa.

Chiar dacă ea și George au fost despărțiți câțiva ani, motivul nu a fost agresivitatea partenerului. A fost lovită o singura dată de un băiat, în glumă, iar de atunci a rupt complet legătura ci acesta.

“Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin 88-89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia… S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit.

Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit.”, a declarat Daniela la tevelvizor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.