Daniel Buzdugan Are O Soție Pe Care O Ține Departe De Luminile Reflectoarelor. Ce Meserie Are Monica

Toată lumea îl știe pe Daniel Buzdugan, însă nu același lucru se poate spune despre Monica, cea care i-a devenit soție în urmă cu 18 ani.

Cei doi s-au cunoscut la Iași, au o relație de 28 de ani și au împreună doi copii. Pe Monica, care este medic stomatolog, a cunoscut-o pe când făcea interviuri pe stradă și i-a cerut numărul de telefon.

La prima vedere, Daniel Buzdugan pare un om neserios, mereu pus pe glume şi nestatornic. Cu toate acestea, puţini sunt cei care ştiu că omul de radio se bucura de o poveste de dragoste de 28 de ani şi are o familie foarte frumoasă.

Daniel și Monica sunt căsătoriți de 18 ani și au doi copii împreună – o fată și un băiat. Omul de radio a povestit cu ceva timp în urmă că a cunoscut-o pe Monica în timp ce făcea o serie de interviuri pe stradă.

„Prin 1993, făceam o emisiune pentru un post de radio în Iaşi. Tocmai ieşisem dintr-o relaţie şi eram în căutări. Am zis să profit de statutul meu de om care lucrează în mass-media şi am abordat-o pe stradă cu ceva pentru radio.

I-am cerut numărul de telefon, spunându-i că aşa e deontologic la noi, că pentru orice voce care intră pe post trebuie să avem nişte date. Apoi am sunat-o, am invitat-o în oraş şi aşa a început totul”, a mărturisit Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan are soție medic stomatolog

Daniel este căsătorit cu soţia sa, Monica, de 18 ani, ambii fiind din Iași. Și totuși, motivul pentru care nu se prea cunosc detalii din viaţa privată a lui Buzdugan este că acela că împreună cu soţia lui au decis să nu amestece lucrurile.

Cu toate că s-au cunoscut în 1993, cererea în căsătorie a venit zece ani mai târziu, în locul preferat al amândurora.

„Am cerut-o în Grădina Botanică din Iaşi. Era locul nostru preferat, mergeam des acolo să ne plimbăm, să citim. Acolo s-a întâmplat, de ziua mea, pe 23 septembrie 2003”, mărturisește omul de radio.

Dincolo de notorietatea de care se bucură Daniel, acesta îşi ţine familia departe de lumina reflectoarelor. Mai mult, Monica Buzdugan este de profesie medic stomatolog şi evită evenimentele mondene.

Astfel, rare au fost ocaziile când a fost surprinsă alături de soțul ei în public. De asemenea, Daniel și Monica au împreună doi copii – Luca şi Maria.

Daniel Buzdugan este foarte apropiat de biserică

Totodată, puțină lume știe că omul de radio merge frecvent la biserică, se roagă și are o legătură strânsă cu Divinitatea. Acesta face parte dintr-o familie de oameni credincioși, iar în copilărie și-a dorit să fie preot. Drumul vieții l-a dus, însă, spre altă direcție.

A ajuns vedetă de radio și televiziune, dar asta nu l-a făcut să-și piardă mințile. Bunicii l-au învățat să se roage, dar până la urmă întreaga lui familie este îndreptată spre credință.

Are rude preoți, între care chiar un episcop și o maică stareță. Mai mult, spune că Rugăciunea inimii l-a salvat de la moarte de două ori. În altă ordine de idei, Daniel Buzdugan spune că iubita lui soție este foarte modestă, lăsându-i lui rolul de vedetă a familiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.