Dana Grecu, scrisoare deschisă către Carmen Iohannis: ”Decât o garderobă înţesată cu haine de plimbat prin lume…” Ce parere ai?

O scrisoare deschisă către Carmen Iohannis. Jurnalista Dana Grecu, i-a scris o scrisoare deschisă Primei Doamne a României, fiind revoltată de cazul fetiței de 11 ani din Județul Dâmbovița.

O scrisoare deschisă către Carmen Iohannis. Ce îi transmite o realizatoare TV
Realizatoarea Tv, Dana Grecu, a ținut să transmită o scrisoare deschisă către Carmen Iohannis, în urma cazului care a cutremurat o țară întreagă, și anume răpirea și uciderea Mihaelei, fetița de 11 ani din Dâmbovița.

„Sunt un ziarist modest, uşor pătimaş. Sincer cu oamenii cărora ma adresez. Sincer, cu orice preţ. Am doi copii. Nu- s meritul meu. Aşa a vrut Dumnezeu. Mă simt încurcată şi dezarmată.

Doamna Iohannis, aş vrea să mă sfătuiţi cum să le spun copiilor mei că, în ţara în care dumneavoastră sunteţi prima doamnă, o fată este violată iar violatorii sunt liberi pe străzi.

Şi, peste toate, ca dumneavoastră tăceţi. De fapt, durerea mea este ca dumneavoastră tăceţi. Ca aveţi puterea să vă revoltaţi şi nu o faceţi.

Că revolta dumneavoastră ar putea ghida o naţie spre decenţă şi dreptate. Ca un far.

E furtună, doamnă Iohannis, în ţara în care dumneavoastră nu vreţi să fiţi far! Prima doamna trebuie să vrea mai mult de la ea decât o garderobă înţesată cu haine de plimbat prin lume! Vă implor, ieşiţi din garderobă! Daţi un semn! Aprindeţi lumina! E timpul!”, a scris Dana Grecu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.