Dan Bittman a recunoscut că e îndrăgostit „rău”. Ce a mărturisit, după ce a fost văzut cu Denise Rifai

Dan Bittman a recunoscut că e îndrăgostit, după ce a fost văzut cu Denise Rifai. Iată ce a spus cântărețul, care a făcut aceste lămuriri în contextul în care mulți erau cu sufletul la gură în ceea ce privește actuala lui situație amoroasă.

Dan Bittman a recunoscut că e îndrăgostit. Ce a mărturisit, după ce a fost văzut cu Denise Rifai

Dan Bittman e îndrăgostit lulea, dar nu-și face inimă rea citind presa tabloidă. Cântărețul a recunoscut, totuși, că „totul este pe bune!”, în exclusivitate pentru Xtra Night Show. Cine este cea la care se gândește? Cine i-a câștigat inima? După ce Bittman a fost văzut cu Denise Rifai, recent, în cadrul unei prezentări de modă a lui Cătălin Botezatu, s-a vehiculat că despre ea ar fi vorba. Totuși, cântărețul s-a ferit să dea un nume când a vorbit despre acest subiect.

„Da (n.r îndrăgostit), rău! Sunt foarte, foarte prins între tot felul de emisiuni. (…) Totul e adevărat, totul e pe bune!”, a mărturisit Dan Bittman în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Dan Bittman, fotografiat când se lăsa mângâiat pe cap

Și recent, s-a scris despre Bittman că ar avea o iubită. Solistul trupei Holograf a fost fotografiat alături de o femeie despre care se presupune că ar fi noua cucerire. Cel puțin, acestea sunt bănuielile jurnaliștilor de presă tabloidă. Cei doi au fost surprinși într-un moment de tandrețe, când cântărețul se lăsa mângâiat. El era la volanul mașinii, ea, în dreapta lui. Cât timp autoturismul lor a stat blocat în traficul aglomerat al orașului, în habitaclu a fost ceva acțiune. Cei doi au avut discuții, iar apoi femeia l-a atins pe cap pe cântăreț, au scris cei de la Cancan, care au publicat și fotografiile, în exclusivitate, cu cei doi.

În fotografii, nu se pot observa prea multe detalii, dar un lucru este evident. Și ea, și Dan Bittman poartă ochelari de soare la ochi, semn că ar fi dorit să nu fie neapărat recunoscuți. Femeia misterioasă are părul lung, șaten, și a purtat în acea zi un palton deschis la culoare, bej, cel mai probabil.

Sursa foto: Cancan.ro
Leave A Reply

Your email address will not be published.