Cum s-a RĂZBUNAT un ieșean pe șoferul care i-a ocupat locul de parcare. I-a lăsat 2 lei și un bilețel fabulos pe parbriz: „Vă las bani pentru…”

Deranjat de faptul că un șofer i-a ocupat locul de parcare și nu a lăsat un număr de contact pe bord, așa cum se practică în ultima perioadă, un bărbat a găsit o metodă inedită de răzbunare. 

Un ieșean care și-a terminat treburile prin oraș și s-a întors acasă a constatat că cineva i-a ocupat locul de parcare. Șoferul neatent nu a lăsat nici măcar un număr de telefon la care să poată fi sunat, pentru a-și muta mașina.

Așa că ieșeanul a găsit o metodă cel puțin inedită de a se „răzbuna”.

Cum s-a răzbunat un ieșean pe șoferul care i-a ocupat locul de parcare. I-a lăsat 2 lei și un bilețel fabulos pe parbriz:
Cum s-a răzbunat un ieșean pe șoferul care i-a ocupat locul de parcare

I-a lăsat doi lei și un bilețel fabulos pe parbriz

Ieșeanul i-a prins de unul dintre ștergătoare suma de doi lei și un bilețel cu un mesaj fabulos.

„Vă las bani pentru pix și hârtie, ca să puteți să vă lăsați numărul de telefon data viitoare”, i-a scris bărbatul deranjat de persoana care i-a ocupat locul de parcare.

Cum s-a răzbunat un ieșean pe șoferul care i-a ocupat locul de parcare. I-a lăsat 2 lei și un bilețel fabulos pe parbriz:
Cum s-a răzbunat un ieșean pe șoferul care i-a ocupat locul de parcare. I-a lăsat 2 lei și un bilețel fabulos pe parbriz: „Vă las bani pentru…”

Cluj: O șoferiță a bătut un bărbat care a oprit mașina pe locul ei de parcare

Gestul bărbatului din Iași este chiar elegant, față de cum a reacționat o femeie din Cluj, ce a bătut un șofer care a lăsat mașina pe o porțiune din locul ei de parcare.

Agresiunea a avut loc în județul Cluj, acolo unde șoferul oprise pentru câteva minute pentru a cumpăra ceva de la un magazin.

A făcut „imprudența” să staționeze într-o parcare din comuna Florești din județul Cluj, unde a fost luat la bătaie de o femeie, care l-a acuzat pe bărbat că i-a ocupat locul.

Șoferița a devenit agresivă, iar în imaginile filmate de un alt locuitor din comună, se vede cum șoferul este lovit și înjurat.

Depășit de situație, șoferul s-a refugiat în mașină, dar nu a scăpat pentru că femeia a început să lovească cu pumnii în geam.

Bărbatul a sunat la 112, iar imediat ce au ajuns la fața locului, oamenii legii au aplanat conflictul și i-au legitimat pe cei implicați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.