Cum e sa traiesti cu cineva din zodia Rac. Semnul din horoscop care poate avea lumea la picioare

Se spune despre Raci ca ar fi zodia aproape perfecta.

Persoane nascute sub acest semn zodiacal merita tot respectul, asta pentru ca sunt oameni loiali, pe care poti sa te bazezi si care te ajuta fara sa astepte recompense.

Daca ai un partener de viata nascut in zodia Rac, ai pus mana pe o comoara.

Iata 15 adevaruri despre nativii nascuti in zodia Rac:
Racul are o fire destul de complexa.

Pare timid la prima vedere, insa este destul de vehement atunci cand trebuie.

Calitatile sale se pot schimba usor in defecte, fapt pentru care e bine sa il tratezi cu respect si sa nu il sicanezi din orice motiv.

Este imprevizibil si oscilant in ceea ce priveste viata sociala, insa extrem de sarguincios cand isi ia angajamente uriase. Este atasat de familie si extrem de fidel partenerului de viata.

Racul si impartaseste cu usurinta simtamintele si reuseste sa capteze atentia tuturor prin felul sau de a fi. Are carisma si poate oricand sa tina prelegeri in public. Niciodata nu isi face strategii inainte de a vorbi ca sa dea bani, ci spune totul din suflet.

Spontaneitatea lui este esentiala in situatii incurcate. Daca nu ai idee cum sa iesi dintr-un bucluc, apeleaza la ingeniozitatea acestei zodii de apa. Racul face conexiuni mentale impresionante si trage concluzii fara a trece faptele prin prisma unei ratiuni implacabile.

Reuseste sa vada cu ochii inimii ceea ce altii vad cu ochii mintii, un lucru foarte rar intalnit. Doar Fecioarele mai au aceasta abilitate, sa-i zicem extrasenzoriala.

Este creativ si sensibil. Poate fi jignit usor, cu o singura privire, cu un simplu gest. Pentru Rac, a-l respecta inseamna ai accepta chichitele si a nu-l judeca. Nu suporta intrebari insinuante si nu va ierta nicio persoana care intra cu bocancii in viata sa.

E suficient de deschis incat sa vorbeasca singur. Considera ca daca nici dupa ce isi pune viata pe tava, cei din jur nu inceteaza cu intrebarile, este nerespectat.

Racul iti spune exact cat vrea sa auzi, asa ca nu insista asupra lucrurilor sensibile care se petrec in viata lui.
Se spune despre Raci ca sunt duri in exterior si sensibili in interior. Si chiar asa este. Le este atat de teama ca ar putea fi raniti incat deseori se inchid in ei sau dispar cand te astepti mai putin.

Racul are nevoie de incredere si de atentie (chiar daca pare dur) si este foarte prudent cand isi daruieste inima. Se ataseaza in timp, dar se poate indragosti pentru totdeauna. Este genul care chiar si dupa o despartire, zestrea legatura cu acea persoana si ii retine si ziua de nastere.

Cum spuneam, siguranta este foarte importanta, asa ca nu va suporta sa fie inselat si nici macar sa i se starneasca gelozia. Asta il poate rani profund si indeparta.

Pe de alta parte, partenerul Rac este cel pe care poti conta oricand si cel care se straduieste sa-ti asigure confortul de care ai nevoie.

Fiinte extrem de protective, care cauta sa joace mereu rolul de mama pentru cei din jur, Racii cauta relatiile conventionale, lipsite de focuri de artificii, deci sigure.

Ei ar face bine sa diminueze pe cat posibil aceasta tendinta de a fi mamosi (mai ales in relatiile intime) si, eventual, sa sublimeze aceasta caracteristica in creativitate si romantism.

Pentru ca, adesea, din dorinta de a se ascunde in carapacea lor sigura, uita sa exploreze calitatile deosebite cu care au fost inzestrati (simt artistic, creativitate, sensibilitate).

Leave A Reply

Your email address will not be published.