Cum au reușit să scape cu viață mirii care au organizat nunta transformată în masacru, în Irak

Mirele și mireasa care au organizat nunta transformată în masacru în Irak au reușit să scape cu viață. În local au rămas captivi numeroși invitați, iar 115 au murit. Dintre cei răniți, cel puțin 50 sunt în stare critică.

Hanee și Revan, despre care s-a crezut inițial că au murit în incendiu, primesc îngrijiri la spital și sunt foarte afectați psihologic, relatează Daily Mail. Acum s-a aflat că cei doi au reușit să scape cu viață fugind afară prin bucătărie.

Tatăl mirelui a confirmat de asemenea că cei doi au supraviețuit incendiului devastator. Victimele au murit arse de vii sau sufocate.

Din câte se pare, focul a pornit de la artificiile aprinse la dansul mirilor. Petrecerea tocmai începuse când a izbucnit focul.

De la artificii, spun supraviețuitorii, focul a cuprins rapid întreaga sală. Materiale ieftine, ușor inflamabile, folosite la amenajarile interioare au făcut ca dezastrul să fie absolut – focul a aprins panourile din tavan și bucăți în flăcări au căzut peste tot.

Dintre răniți, cel puțin 50 sunt în stare critică. Și câteva zeci dintre aceștia au suferit arsuri grave pe tot corpul, spun autoritățile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.