Cum arata Viorica de la Clejani de cand a slabit drastic: “Am fost si bolnavioara si am..”

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar împreună cu soțul ei, Ioniță, face o echipă de succes care cântă atât în țară cât și peste hotare. Cei doi au fost dintotdeauna în atenția publică, în special Viorica datorită faptului că este partea feminină din ecuație.

Cum arată Viorica de la Clejani de când a slăbit

De când au apărut problemele cu Fulgy și apoi incidentul în care Margherita a fost înjunghiată în piept, în plină stradă, soții de la Clejani nu au mai apărut în emisiuni de televiziune. S-au retras pentru o perioadă din viața publică și au încercat să-și rezolve problemele de familie.

Între timp, Viorica s-a confruntat și cu probleme de sănătate. Artista a slăbit foarte mult și arată diferit față de cum o știa publicul.

Recent, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost surprinși de reporterii Click ieșind dintr-o clinică medicală din Capitală. Viorica ținea în mână un set de analize medicale și părea îngrijorată.

„Nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. Am făcut foamea la greu. Am fost și bolnăvioară, nu prea am de ce să mă laud. Mă cam doare ficatul. Singura mea legumă preferată e porcul.

Am renunțat și nu am mai mâncat. Mă culcam nemâncată! Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a spus Viorica de la Clejani, recent, într-o emisiune tv.

Viorica vrea să apeleze la o intervenție chirurgicală estetică

Potrivit Click!, Viorica de la Clejani cântărește în jur de 88 de kilograme și medicii i-au recomandat să mai slăbească dacă vrea să facă operația pentru gușă. Vedeta întâmpină mari probleme în procesul de slăbit pentru că este o gurmandă înrăită și îi place mult carnea de porc. Într-un interviu recent, ea a dezvăluit că mănâncă noaptea pe ascuns pentru că nu se poate abține.

„Oglinda cred că se sperie de mine. Nu știu ce sentiment are ea.

Se zice că omul frumos întotdeauna când se uită în oglindă este nemulțumit. Deci cu oglinda sunt certată pe undeva, nu știu cum e la ea. Aș vrea să-mi fac gușa, dar trebuie să slăbesc. Ador mâncarea, am zis, când m-oi duce, să mor sătulă!”, a povestit Viorica de la Clejani, la Antena Stars.

De-a lungul timpului, Viorica de la Clejani a urmat mai multe diete drastice, din dorința de a scăpa rapid de kilogramele în plus, a băut sucuri din legume, s-a înfometat, iar acum încearcă să repare ce a stricat la sănătatea ei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.