Cum arată soția lui Emil Boc. Cei doi sunt căsătoriți de 27 de ani

Cum arată soţia lui Emil Boc la 50 de ani şi-ar dori multe femei. Oana, pe numele ei, este împreună cu primarul Clujului de 27 de ani. Cei doi au împreună două fete.

Fostul premier al României a câştigat pentru prima dată alegerile de la Cluj în urmă cu opt ani de zile. Pentru alegerile din 27 septembrie, Boc este din nou favorit să obţină al treilea mandat consecutiv.

Cine este soţia lui Emil Boc
Oana, este o prezență binecunoscută în orașul de pe Someș, mai ales că este lector universitar la Universitatea Babeș Bolyai. Oana Boc, deşi arăta superb la vârsta de 50 de ani, are și o bogată activitate literară, publicând până acum cteva volume de poezie.

”În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători

de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte”, declara soția lui Emil Boc la un moment dat, la începerea noului an universitar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.