Cum arată Simona Florescu la 53 de ani. Fosta soţie a lui Ion Dichiseanu are silueta unei tinere de 20 de ani

Fosta soţie a lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu arata impecabil la 53 de ani. Chiar dacă a trecut pragul de 50 de ani, cunoscuta cântăreaţă se menţine foarte bine şi are silueta unei tinere de 20 de ani.

Recent, Simona Florescu a dezvăluit cum se menţine în formă şi care este stilul de viaţă prin care a descoperit elixirul tinereţii.

Cum arată Simona Florescu la 53 de ani

Simona Florescu a trecut pragul celor 50 de ani, dar pare că a găsit elixirul tinereţii. Arata impecabil şi este o prezenţă spectaculoasă oriunde îşi face apariţia.

Despre cum se menţine în formă la 53 de ani şi despre stilul său de viaţă a făcut artistă câteva declaraţii pentru o cunoscută publicaţie.

”Mă simt mai bine acum decât la 20 de ani. Nu e niciun truc în ceea ce priveşte dieta mea. Am grijă ce mănânc. Dimineaţa beau foarte multă apă.

Mănânc cât se poate de sănătos, salate, fructe, carne foarte rar. De ani de zile nu am mai mâncat cartofi prăjiţi, mici sau sarmale”, a explicat Simona Florescu.

În această perioadă, Simona Florescu se afla pe litoral, acolo unde are spectacole seara de seară. Vedeta ne-a explicat şi în ce constă alimentaţia sa în această perioadă.

”Nu mănânc dimineaţa. Îmi fac un fresh cu grapefruit şi lămâie. Prânzul nu există. Pe la orele 15:00 – 16:00, dacă simt nevoia să mănânc, consum fructe sau două ouă fierte.

Eu nu pot să cânt dacă am burta plină. Seara, după ce închei programul artistic, în jur de ora 23:00, iau cina. Dar e foarte important ce mănânci seara.

Eu aleg peste, legume, orez diert, o salată cu rucolă”, ne-a mai spus cântăreaţă.

Simona Florescu mărturiseşte că fructele sunt nelipsite din meniul sau, preferatele sale fiind ananasul, kiwi şi merele.

Îşi verifică greutatea proband haine din tinereţe

Simona Florescu a afirmat că nu se urca niciodată pe cântar. Are o altă metodă de a-şi verifica greutatea: probează hainele din urmă cu ani.

”Am haine de 20 de ani în dulap. Aşa îmi controlez greutatea. Nu mă cântăresc, mă îmbrac cu hainele acelea şi dacă nu îmi vin ştiu că trebuie să iau măsuri”, ne-a mai explicat artistă.

Simona Florescu a menţionat că mănâncă foarte rar prăjituri.

În tinereţe, când l-a cunoscut pe Ion Dichiseanu, avea cu 10 kilograme mai mult
Simona Florescu i-a devenit soţie renumitului actor Ion Dichiseanu în 1986. Vedetă, de 19 ani la acea vreme, a spus că avea cu 10 kilograme în plus faţă de acum la 53 de ani. Un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. Ioana i-a făcut şi bunici pe cei doi artişti, având o fetiţă care se numeşte Anastasia.

Simona Florescu şi Ion Dichiseanu au divorţat în anul 2008, dar au rămas în relaţii foarte bune.

”Am rămas în relaţii foarte bune. Avem grijă unul de celălalt, aşa cum ne-am promis”, ne-a mai dezvăluit artistă.

”Când l-am cunoscut pe Dichi aveam cu 10 kilograme în plus. Eram mai plinuţă, dar eram bine proporţionată. După sarcina am slăbit. pe perioada sarcinii am avut o alimentaţie foarte sănătoasă, am luat în greutate doar opt kilograme. Mâncăm foarte multe fructe, piersici, pepene, mere. Mi-aducea Dichi smântâna de bivoliţa, foarte sănătoasă. Nu aveam pofte”, a mai declarat Simona Florescu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.