Cum arată hotelul de lux al Andreei Bănică. Costă milioane de euro

Cum arată hotelul de lux al Andreei Bănică. Clădirea costă milioane de euro. Se află pe o plajă luxoasă de pe litoralul românesc, unde nu oricine își permite să-și petreacă concediul. Cântăreața și soțul ei, Lucian Mitrea, urmează să inaugureze, în această vară, hotelul al cărui preț se ridică la milioane de euro!

Cum arată hotelul de lux al Andreei Bănică. Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Vedeta se bucură de un succes enorm și are o carieră de invidiat, pentru care a

muncit foarte mult de-a lungul anilor. Andreea este o cântăreață de succes, dar și o femeie de afaceri genială. Atunci când nu se află pe scenă, artista se mai ocupă și de alte lucruri, cum ar fi afacerile de familie.

Andreea Bănică și soțul ei urmează să deschidă un hotel, în vara aceasta, pe litoralul românescu. Vedeta va inaugura locația, al cărei preț se ridică la câteva milioane de euro. Dacă te-ai plictisit de viața la bloc și vrei să pleci în concediu pe litoralul românesc, Andreea Bănică s-a gândit la o opțiune bună: un hotel la fel ca-n străinătate!

Andreea Bănică urmează să deschidă un hotel în stațiunea Eforie Nord, direct pe plajă. Clădirea este pe patru nivele, unde vor fi doar apartamente pentru turiști. La parterul hotelului va fi deschis un spațiu comercial, pentru a nu le lipsi nimic turiștilor. Artista și partenerul ei de viață dețin mai multe proprietăți pe litoralul românesc, printre care și terenul, unde au ridicat hotelul. Tocmai din acest motiv, cântăreața nu a ezitat să construiască un hotel, din moment ce avea deja terenul. Nu se știe data exactă, când va fi deschis hotelul artistei, însă aceasta spunea, acum ceva vreme, că în această vară va fi inaugurat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.