Cum arată criminalul din Fundeni, care și-a ucis soția educatoare. Poliția l-a prins după 4 zile!

O crimă înfiorătoare a avut loc acum patru zile în zona Fundeni din Capitală, unde un bărbat și-a ucis soția, care avea ordin de restricție împotriva lui.

Poliția îl caută de atunci pe Faur Valentin Nicuşor, dar criminalul este de negăsit. Cetățenii au primit avertisment că individul este deosebit de periculos și trebuie să sune de urgență la 112 dacă îl recunosc.

UPDATE ora 16.50. Criminalul a fost prins în urmă cu doar câteva minute. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie anchetat.

Crima a avut loc în urmă cu patru zile, în apartamentul femeii situat vis-a vis de spitalul Fundeni din Capitală, iar principalul suspect este chiar soţul care în acest moment este dat dispărut.

Totul ar fi pornit de la o ceartă. La un moment dat soţul acesteia ar fi bătut-o după care ar fi înjunghiat-o de mai multe ori. Din păcate, femeia de 48 de ani, care era educatoare, a murit din cauza rănilor suferite.

Vecinii spun că individul era extrem de violent şi că obişnuia să-şi agreseze atât soţia, cât şi pe cele două fiice.

Mai mult decât atât, vecinii educatoarei au mărturisit că cei doi formau un cuplu problematic, încă din anul 2000 și se auzeau des țipete și urlete din apartamentul femeii, însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca educatoarea să fie ucisă.

În ultimele 7 luni, femeia a sesizat de 10 ori poliția, prin apel la 112.

Ulterior, educatoarea își retrăgea plângerile, iar bărbatul era lăsat liber, însă ultima dată a fost emis un ordin de protecție împotriva agresorului, potrivit spynews.ro. Și una dintre fiice avea un astfel de ordin. În ultima perioadă aceste ordine nu au mai fost prelungite.

Un ordin de protecție nu îi facilitează paza niciunei femei agresate

Soțul femeii era șofer de taxi și se pare că cei doi s-ar fi înțeles ca el să poată intra în apartament doar pentru a face duș, iar ulterior trebuia să părăsească locuința, însă lucrurile nu au stat chiar așa.

La un moment dat, discuția a degenerat, iar bărbatul ar fi bătut-o şi înjunghiat-o de mai multe ori.

Vineri, trupul neînsuflețit al femeii de 48 de ani a fost ridicat de la IML, iar sicriul a fost dus la Ardeal pentru înmormântare. Astăzi, două fete își înmormântează astăzi mama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.