Cum arată casa Monicăi Gabor din Los Angeles. Imagini spectaculoase cu vila în care locuiește împreună cu Mr. Pink

Cum arată casa Monicăi Gabor din Los Angeles. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a părăsit România în urmă cu mai bine de zece ani și s-a stabilit în America. Monica Gabor l-a cunoscut pe Mr. Pink, un afacerist chinez, iar în prezent formează un cuplu. Cei doi locuiesc în Malibu, Los Angeles, într-o vilă de lux. Iată imagini spectaculoase cu locuința Monicăi Gabor!

Ad

Cum arată casa Monicăi Gabor din Los Angeles. Monica Gabor s-a despărțit de Irinel Columbeanu în 2011, iar la scurt timp a plecat în Statele Unite ale Americii. Viața modelului s-a schimbat în momentul în care l-a cunoscut pe Mr. Pink, un afacerist chinez. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani și locuiesc în Malibu.

Cum arată casa Monicăi Gabor din Los Angeles

Monica Gabor, în vârstă de 35 de ani, s-a stabilit în SUA, în urmă cu mai bine de zece ani, după ce a decis să părăsească definitiv țara natală. Și-a pierdut ambii părinți, iar în 2018 a luat-o pe fiica ei, Irina în Los Angeles. Cele două locuiesc în Malibu, într-o vilă de lux, alături de iubitul vedetei, Mr. Pink. De când s-a despărțit de Irinel Columbeanu, Monica Gabor trăiește o poveste de dragoste alături de un multimiliardar chinez, în America. Vila în care locuiesc cei doi este înconjurată de palmieri.

Vedeta a postat în urmă cu câțiva ani, imagini din interiorul locuinței sale. Livingul este de-a dreptul surprinzător și o face pe Monica să se simtă ca acasă. Imobilul este situat pe Maple Drive, stradă devenită celebră după uriaşul succes al serialului Beverly Hills 90210.

„A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar”, spunea Monica Gabor în urmă cu ceva timp.

Reședinta are un living foarte mare și alte cinci camere, un apartament pentru oaspeți, bar, pereți de sticlă, o piscină exterioară. De asemenea, la subsol, vila Monicăi Gabor are o vinotecă mare. Deși este locuința este foarte mare, Monica nu dispune de menajere sau grădinari.

Monica Gabor: „Avem o viață foarte simplă”

Monica Gabor a renunțat la viața din România și s-a stabilit în SUA. A devenit cunoscut după ce s-a căsătorit cu fostul milionar Irinel Columbeanu. După ce a divorțat de acesta, modelul s-a stabilit în America. Deși este înconjurată de lux, viața vedetei este simplă și normală. În urmă cu ceva timp, Monica Gabor declara că se ocupă personal de treburile casnice și nu petrece mult timp în afara locuinței.

„Suntem foarte cu picioarele pe pământ. Avem o viaţă foarte simplă, nu mă îmbrac elegant în fiecare zi… sunt foarte casual în general şi am o viaţă normală. Noi facem curat, avem grijă de casă şi de apartament. El se ocupă de afaceri, eu sunt cu şcoala. Nu-mi pierd timpul stând pe la cafenele. Doar pentru sora mea, Ramona, îmi fac mereu timp, ne vedem după ore, mergem la sală”, a declarat vedeta, potrivit cancan.ro.

Ce meserie are Monica Gabor în America

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este independentă financiar. Deși iubitul ei este multimiliardar, vedeta are o meserie în America. Irinel Columbeanu a fost cel care a dezvăluit meseria fostei soții. Conform acestuia, Monica Gabor este profesoară de engleză suplinitoare.

„Este profesoară suplinitoare, cu acte în regulă. (…) Ea a învățat (limba engleză – n.r.), nu tatăl meu, așa cum s-a scris… Nu îmi place treaba asta, că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos. Îmi place că muncește. A învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20, pentru că au cumpărat-o nejumulită. Avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: „Am venit acasă și am jumulit-o eu’. Sunt bucuros”, povestea Irinel Columbeanu în urmă cu câteva luni, conform ego.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.