Cum A Fost Surprins Alexandru Alexandrov, În Timp Ce Mama Fetiței Lui Este După Gratii. Iubitul Elenei Udrea, Gest Șocant În Plină Zi

Elena Udrea trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Fostul ministru este închis și are de ispășit o pedeapsă de 6 ani, timp în care familia o va putea vizita doar în penitenciar.

Iubitul ei, care se ocupă în totalitate de creșterea micuței pe care o au împreună, a fost surprins de curând în compania unei femei misterioase.

Adrian Ivanov, la întâlnire cu o altă femeie

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre cum Adrian Alexandrov a fost surprins în compania unei femei celebre la un restaurant din Capitală, în timp ce mama fetiței lui este după gratii și suferă mult că nu poate fi alături de cei dragi.

Se pare că acesta s-a întâlnit cu Andreea Cosma, fostă membră a Camerei Deputaților, conform Spynews.

Cei doi au petrecut puțin timp împreună, după care femeia a mers la altă masă, semn că avea ieșirea deja planificată și nu a ieșit în oraș special pentru a se întâlni cu bărbatul.

Între ei nu s-a întâmplat nimic ciudat, ci doar au discutat pe grabă.

Nu păreau deloc apropiați și nu au avut loc gesturi nepotrivite, dar curiozitatea tuturor este ce legătură este între ei și ce au avut de discutat.

Posibil ca Andreea și Elena Udrea să fie prietene și să fi discutat despre situația acesteia din penitenciar.

Elena Udrea nu își poate vedea fetița

Elena Udrea trebuie să stea șase ani după gratii, aceasta fiind pedeapsa pe care a primit-o de la instanță. Deși totul este greu de suportat în închisoare, cel mai tare o afectează că nu își poate vedea fiica.

A putut să își întâlnească fata abia după patru luni de când a fost închisă, dar revederea nu a fost deloc așa cum și-ar fi imaginat.

Ea ar fi fost nevoită să o vadă pe micuță printr-un geam de protecție, așa cum prevede legea, dar a

completat multe hârtii și a dat declarații pentru a sta cu fetița în camera “mama și copilul”, lucru ce a deranjat-o foarte tare.

„Dacă tot există o cameră special amenajată pentru astfel de întâlniri “mama și copilul”, de ce nu se

permit aceste vizite aici fără să fie nevoie de nenumărate avize, aprobări și semnături ajungând până la cea a directorului penitenciarului?”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.