Cum a ajuns Raluca Bădulescu să aibă doar 47 de kilograme

Raluca Bădulescu a uitat de perioada când avea mult peste 100 de kilograme, acum se mândrește cu silueta ei.

Are 47 de kilograme și îi place cum arată, chiar dacă unii dintre fanii ei spun că nu îi stă bine așa și că e anorexică.

Într-un interviu pentru Click!, vedeta a spus ce face pentru silueta ei. „Mă străduiesc pe cât de mult pot să mănânc sănătos, în speță foarte multe salate pentru că eu sunt o pasionată a dulciurilor.

Întotdeauna am mâncat dulciuri, de unde rezultă că trebuie să compensez într-un fel pentru că eu sunt într-o permanentă dietă, deși știu dezbaterile, discuțiile de pe online, părerea multora care îmi spun ori personal ori îmi lasă mesaje, că am slăbit prea mult, am anorexie etc etc.

Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o, o formă fizică pentru care mă lupt în permanentă, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie, pentru că știu ce înseamnă să fii gras!

E fain să folosesc eu cuvântul pentru că eu am fost grasă și tocmai de aceea mă străduiesc să balansez, să mănânc cât de cât echilibrat, pentru că da, mănânc dulce în fiecare zi! Asta nu îmi lipsește!

La sală nu prea mă duc, însă pe cealaltă parte mă duc la dansuri împreună cu Chady, coregraful nostru de la Bravo, ai stil’. Am prins de la „Bravo, ai stil’ pasiunea asta’, a explicat vedeta.

Întrebată ce mănâncă într-o zi obișnuită, vedeta a spus că preferă salata cu pui și mai ia și câteva gustări, de obicei ceva câteva dulciuri.

„Astăzi am mâncat o salată cu piept de pui! Toată ziua! Este ora 8 seara. Am mâncat o salată cu piept de pui astăzi, dar am mai mâncat: două guri de prăjitură, două guri de ciocolată, am băut o băutură

acidulată cu zahăr și pot să mai înșir, fără discuții, și vreo 2-3 biscuiți. Adică compensez pe cealaltă parte cu dulciurile cât încap’, a mai adăugat ea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.