Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Pastramă, imagini incendiare. Cum arată într-o ținută care îi lasă la vedere bustul generos

Brigitte Pastramă nu a vorbit foarte mult despre familia sa și despre cele două surori pe care le mai are, însă se știe faptul că sora sa mai mică duce o viață de lux în Elveția, unde stă alături de partenerul său cu care este de câțiva ani.

De asemenea, Cristina Szeifert face furori în mediul online cu aspectul său fizic și cu ținutele sale provocatoare. Se pare că sora vedetei este posesoarea unui trup de invidiat și a celor mai apetisante forme.

Cum s-a lăsat fotografiată Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Pastramă

Cristina Szeifert este o blondină extrem de sexi, drept dovadă stau pozele sale de pe rețelele sociale, unde publică des și își petrece o mare parte a publicului. Deși își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, aceasta se bucură de foarte multe persoane care o urmăresc și o apreciază pentru modul în care arată.

Sora lui Brigitte Pastramă este adepta celor mai ispititoare piese vestimentare, care îi pun într-o lumină bună cele mai frumoase părți ale coprului, însă a dus totul la un alt nivel cu o imagine de-a dreptul incendiară

Una dintre ultimele sale postări a pus pe jar publicul masculin. Cristina a îmbrăcat un costum de baie cu decolteul abisal și o fustă din plasă care i-au lăsat la vedere atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și frumoasele trăsături ale feței

Focoasa blondină și-a asortat ținuta și cu câteva bijuterii care se potrivesc de minune și completează perfect outfit-ul. Prietenii săi din mediul virtuali o complimentează des pentru modul în care arată, dar și pentru faptul că se îmbracă extrem de bine.

“Doamne, sunt îndrăgostită de stilul tău vestimentar!” sau “Wow, arăți de-a dreptul minunat. O zi frumoasă ca tine să ai!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită laude și cuvinte frumoase pentru aspectul său fizic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.