Cristian Pomohaci ar fi vindecat un barbat care suferea de o boala cumplita. Ce simtea dupa rugaciunile preotului-cantaret

Preotul-cantaret Cristian Pomohaci ar fi vindecat un barbat care suferea de o boala cumplita. Acesta a facut dezvaluiri la o emisiune de televiziune.

Cristian Pomohaci, preot si interpret de muzica populara, este in centrul atentiei in ultima vreme dupa ce s-a aflat ca i-a facut avansuri si propuneri indecente unui minor, Flaviu.

Ulterior, despre preotul-cantaret au fost facute dezvaluiri cutremuratoare de catre un angajat al unui hotel pe care acesta obisnuia sa-l frecventeze.

Desi unii il critica dur pe Cristian Pomohaci, exista si persoane care au sarit in apararea acestuia, precum actrita Stela Popescu si primarul din localitatea de origine a preotului-cantaret.

Acum, ies la iveala lucruri nestiute din viata luui cristian Pomohaci, despre care se spune ca ar fi vindecat un barbat grav bolnav prin rugaciune.

Cristian Pomohaci ar fi vindecat un barbat care suferea de o boala cumplita.

„Simteam o usurare cand imbracam acea haina”

Barbatul pe care Cristian Pomohaci l-ar foi vindecat a vorbit despre acest lucru la emisiunea „Agentia VIP”, de la Antena Stars.

Barbatul respectiv a fost operat pe creier cu ani in urma si a fost la un pas sa-si pierda vederea. Sotia lui a mers la biserica la preotul-canttaret Cristian Pomohaci, care s-a rugat pentru el.

„Datorita rugaciunilor spuse de Cristian Pomohaci, eu astazi, dupa 26 de ani, eu sunt om…

Eu il cunosc dinainte sa fie preot… Era un om foarte bun…

Prin rugaciuni m-a vindecat, nevasta-mea mergea la el la biserica, eu nu m-am dus, iar el se ruga – nevasta-mea mergea cu cate o bluza, cu cate un tricou.

Iar eu simteam o usurare in secunda in care imbracam acea haina. Nu, personal nu am fost, nu am putut fi transportat”, a declarat acesta la emisiunea mai sus-mentionata.

Leave A Reply

Your email address will not be published.