Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă înşela, a trebuit să fac asta”

De curând, Cristian Cioacă a dat unele detalii despre cazul Elodia și a mărturisit ce s-a întâmplat în noaptea de 29 spre 30 august 2007. La acea dată, Elodia Ghinescu a fost văzută pentru ultima dată și tot atunci ar fi purtat o discuție cu soțul ei. Potrivit celor declarate de Cioacă, cei doi au discutat și au convenit cu privire la un eventual divorț.


Cristian Cioacă, despre cazul Elodia
Cazul Elodia a ţinut ani de zile prima pagină a ziarelor din România și continuă să suscite interes! Povestea respective s-a încheiat cu condamnarea lui Cristian Cioaca pentru uciderea soţiei lui! Însă, chiar înainte să îşi afle pedeapsa, fostul poliţist a dezvăluit la Tribunalul Argeş că ştia că Elodia Ghineascu îl înşală şi ca el i-a fost infidel. Totodată, el a povestit că discutase cu soția lui şi conveniseră să divorţeze.

În noaptea când procurorii susţin că Cioacă şi-a ucis soţia, fostul polițist a spus atunci ca a fost plecat la Piteşti, la femeia cu care avea o relaţie.

Cristian Cioaca a susţinut în fata magistraţilor că în 29 august 2007, a avut o singură discuţie cu Elodia Ghinescu despre posibilitatea de a divorţa. În ziua respectivă, Elodia Ghinescu a fost văzută pentru ultima dată.


Începusem o relație și așa am considerat că este normal și firesc. Amândoi eram de acord cu divorțul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor.

Pe 29 august am discutat singura dată cu Elodia despre un eventual divorț, asta pentru că aveam o relație cu altcineva și Elodia a fost de acord cu asta. Știam despre ea că mă înșela, dovada sunt e-mail-urile în care ea spune cu cine a fost în Dubai”, a spus Cristian Cioacă, în sala de judecată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.