Creatura” cu față de om și corp de șopârlă, care i-a băgat în sperieți pe localnici.

O imagine a unei creaturi ciudate cu o față asemănătoare omului a devenit virală pe rețelele sociale. Oamenii au numit vietatea ”extraterestru” și ”animal periculos”.

Fotografiile au fost reluate, căci în 2018 ele au apărut pentru prima dată în mediul online. La vremea respectivă, publicația News18 Telugu, din India, raporta că o făptură ciudată a fost văzută rătăcind în jurul satului Gollapalli din Telangana.

Cu toate acestea, jurnaliștii nu au dat multe detalii despre animal, făcându-i și mai curioși pe internauți.

Recent, pe internet au apărut, din nou, imaginile respective, oamenii încercând să elucideze misterul creaturii care pare o combinație între o șopârlă și om.

Ce este, de fapt, creatura din imagine
De fapt, imaginile aparțin unei artiste din Italia, Laira Maganuco, care produce figurine din silicon. Se pare că ”animalul” care a creat panică printre zeci de mii de oameni este doar o simplă bucată de silicon.

Pozele apar pe blogul său, alături de alte figurine dubioase, care este intitulat: ”Creaturi înfiorătoare hiperrealiste de Laira Maganuco”. Așadar, creatura extraterestă este numită de creatoarea sa doar: ”o singură bucată de silicon ce întruchipează un armadillo (tatu) hybrid”.

Evident, sculptura sa a fost folosită pentru a crea un val de reacții în mediul online, însă materialul respectiv este un fake news.

Leave A Reply

Your email address will not be published.