Costel Corduneanu, interlopul din Iași, a murit

Costel Corduneanu a murit: Cine îi va lua locul la conducerea clanului?
Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași şi şeful clanului cu același nume, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață. Decesul acestuia a venit pe fondul unor probleme de sănătate ce îl măcinau de ceva timp. Acum, se fac pregătiri intense pentru înmormântarea lui Costel Corduneanu, dar a fost anunțat și noul lider al clanului. Cine este cel care îi va lua locul temutului interlop?

Costel Corduneanu, un lider controversat
Costel Corduneanu, celebrul interlop din Iași, a murit. Acesta se confrunta de multă vreme cu unele probleme de sănătate, care acum i-au adus sfârșitul. Liderul clanului Corduneanu se afla internat de mai multe săptămâni într-un spital din Târgul Mureş, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la cord. Acum, locul acestuia în fruntea clanului din Iași o să fie luat de un apropiat. Cine este moștenitorul poziției de conducător?

Chiar la începutul lunii martie a acestui an, Costel Corduneanu a fost la doar un pas de moarte, însă o intervenție chirurgicală de ultimă oră l-a readus pe linia de plutire. La acel moment, bărbatul ar fi suferit o operație grea pe inimă, la finalul căreia chirurgul ar fi afirmat că interlopul și-ar fi putut da ultima suflare în cazul în care nu ar fi intervenit.

Mai mult, imediat după operația de la începutul lunii martie, Costel Corduneanu a suferit o hemoragie internă. Atunci, din nou, ar fi fost salvat în ultima clipă de medici. Deși toată lumea spera că bărbatul o să își revină, se pare că soarta nu a fost de partea lui. Decesul interlopului a fost cauzat acum de apariția unor complicații apărute în urma operației dificile pe care o suferise.

Cine este noul lider al clanului Corduneanu?
Ei bine, în urma morții lui Costel Corduneanu, locul liderului de clan a rămas liber, însă nu pentru mult timp. Potrivit celor mai noi informații apărute, se pare că moștenitorul poziției de conducător al grupării din Iași ar fi chiar fratele lui Costel, Adrian Corduneanu, cunoscut sub numele de „Beleaua”, conform bzi.ro.

În ultima perioadă se specula că frații nu s-ar afla în relații prea bune, însă, imediat după ce anunțul decesului a fost făcut public, Adrian Corduneanu a reacționat. Acesta a transmis în memoria fratelui său un mesaj emoționant.

„Dumnezeu să te ierte, frate. Ai fost și ești iubit, respectat de toată lumea, legenda noastră”, a scris Adrian Corduneanu, pe Facebook după decesul lui Costel Corduneanu.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu va fi depus la restaurantul „La Castel”, în Iași, până joi. Acolo sunt așteptați mai mulți maneliști cunoscuți, care vor veni să cânte în memoria sa. Ulterior, Costel Corduneanu o să fie condus pe ultimul drum și își va dormi somnul de veci în una din zonele VIP din cadrul „Cimitirului Eternității”, acolo unde au fost înmormântate cele mai de seamă personalități din Iași.

Leave A Reply

Your email address will not be published.