Costel Busuioc, zidarul care a impresionat publicul spaniol cu vocea sa, este de nerecunoscut

Cu siguranță, lumea încă își mai aduce aminte de Costel Busuioc, cel care ajunsese să fie numit Pavarotti din Carpați datorită talentului său.

Tenorul cu voce de aur a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani prin intermediul unui show de talente din Spania.

Acesta s-a bucurat de celebritate pentru o perioadă, însă faima lui s-a stins rapid și nu a mai urcat prea multe trepte pe scara succesului.

Anii au trecut, iar tenorul zidar nu mai arată la fel ca înainte.

Costel Busuioc a făcut istorie la o emisiune de talente din Spania, în urmă cu mai mulți ani.

Atunci, deși cariera sa părea deja stabilită, Costel Busuioc nu a reușit să se mențină pe culmile succesului.

Ce-i drept, românii au cam uitat de el în ultima vreme, însă nici el nu mai arată deloc ca înainte.

Cum arată acum Costel Busuioc

Celebrul tenor cu vocea sa de aur a ajuns acum de nerecunoscut! În 2008, Costel Busuioc devenea o adevărată senzație pe tărâmurile spaniole, după ce a participat la concursul de talente „Hijos del Babel”. Pe atunci era zidar, dar a fost înzestrat cu o voce de aur. Astfel, Costel Busuioc a devenit tenor peste noapte, dar faima sa a apus odată cu anii.

La vârsta de 46 de ani, acesta s-a transformat complet. Deși își dorește foarte mult să ajungă la operă, Costel nu are nicio șansă, pentru că nu are studii muzicale.

În zadar s-a luptat să-i fie recunoscut talentul în lumea muzicii, pentru că toți i-au închis ușa în nas.

Supranumit „Pavarotti din Carpați”, acesta s-a întors în România în 2019 după o perioadă lungă petrecută în America.

Acum, el poate fi văzut doar în cadrul concertelor și evită să mai aibă vreo legătură cu viața mondenă. Se poate înțelege acest lucru, având în vedere că Busuioc a intrat în comunitatea penticostalilor, care interzice acest lucru. Totodată, zidarul cu vocea de aur a rămas și fără cei 100.000 de euro promiși, pentru că a rezilitat contractul cu casa de discuri din Spania.

Recent, acesta a putut fi văzut pe Facebook, după ce a inițiat o sesiune video alături de preotul Vasile Manole și de profesorul Gabriel Braic.

El și-a făcut apariția înainte de Paște și nu a stat deoparte, ci a cântat și le-a transmis gânduri bune oamenilor înainte de sărbători. În prezent, Costel Busuioc poartă barbă și cămăși închise la culoare, încercând să nu atragă atenția asupra sa.

Tenorul locuiește cu familia în orașul Sânicolau Mare, din județul Timiș.

Costel Busuioc familie
Celebrul tenor are o familie numeroasă, fiind extrem de mândru de copiii lui. Costel are patru copii, Rebeca Alexandra și
Sara Amalia sunt eleve la Colegiul Național de Artă „Ioan Vidu” din Timișoara, prima fiind la clasa de violoncel, iar cea de-a doua la vioară și pian.

Ambele surori au participat la numeroase festivaluri de muzică clasică, chiar și la concursul interșcolar organizat în liceul unde învață.

Fratele lor, Daniel Busuioc și Ioana Maria Tabita, fata cea mare a solistului, cântă ocazional. Cei doi au momente când au evenimente alături de tatăl lor, în special la ceremoniile de la biserică. Ioana și-a încercat norocul la o ediție a concursului X Factor.

„Inițial nu îi spusesem că vin la X Factor, l-am anunțat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere

în mine, să dau ce am mai bun și să încerc să încerc să nu mă uit la o persoană anume, ca să nu am emoții”, a povestit Maria pe scena concursului X Factor.

Așadar, chiar dacă viața lui Costel Busuioc nu s-a schimbat atât de mult pe cât a sperat, cântărețul și-a găsit liniștea în Dumnezeu…

Leave A Reply

Your email address will not be published.