Copilul care a prezis pandemia, dezvăluiri şocante! „Sfârșitul lumii e mai aproape decât ne-am fi imaginat..

Copilul-geniu care a prevestit pandemia de coronavirus încă din 2019 vine cu noi predicții sumbre.

Indianul spune în cea mai recentă înregistrare video că finalul crizei sanitare va aduce alte dezastre în lume, un posibil război sau probleme economice la nivel mondial.

Copilul susține că noile probleme la nivel mondial vor începe din septembrie și se vor încheia în martie 2023.

Copilul care a prezis pandemia de coronavirus, noi dezvăluiri despre viitor. „Va fi un dezastru”, spune indianul

Indianul Abhigya Anand, în vârstă de 14 an, povestește într-un nou video publicat pe Internet că un dezastru economic mondial sau un război de amploare va apărea în anul care urmează. Copilul este contestat de mulți specialiști, care susțin că acesta ar fi, de fapt, un impostor.

Pe de altă parte, indianul a acuzat, în repetate rânduri, că este cenzurat, întrucât videoclipurile sale au fost scoase de pe Internet. Conform ilmessaggero.it, în cel mai recent video realizat, Abhigya Anand spune că finalul pandemiei va aduce alte dezastre în lume.

„Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2023 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica.

Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID.

Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, spune Abhigya Anand.

Cine este Abhigya Anand?

Copilul a început să învețe la un nivel avansat de la o vârstă fragedă, fiind înzestrat cu unele capacități uimitoare față de copiii din jurul său.

A început să viziteze temple din India la vârsta de 7 ani, când a și studiat una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita. La vârsta de 10 ani s-a înscris la cursuri de astrologie după ce a văzut un afiș publicitar.

Inițial, au existat unele îngrijorări că nu va avea cunoștințele necesare având în vedere vârsta sa, dar nu i-a trebuit mult până să se remarce și să ajungă vârful clasei.

După cum se poate întâmpla, cunoștințele sale superioare au stârnit invidie și suspiciune față de colegii săi mai în vârstă. Chiar și profesorii și-au arătat disconfortul, până la punctul în care l-au împiedicat să pună întrebări în clasă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.