Confesiunea Elenei Cârstea: „Aș Veni Pe Jos În România”

Celebra solistă Elena Cârstea (58 de ani), stabilită de 14 ani în America, după căsătoria cu Glenn Muttart, a povestit, pe Facebook, despre viața de peste Ocean: „Nu produc bani acum, produc doar panică!”

„Mămica se uită toata ziua la televizor, sărăcuța, e bolnavioară, nu știu cât o mai poate duce, uită să și mănânce.

Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași”, spune artista. Celebra solistă este agent imobiliar în Florida, însă, în această perioadă de pandemie, clienții se cam lasă așteptați.

„Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe”.

Artista le duce dorul și celor două fete înfiate în urmă cu mulți ani: „Sunt prea bătrână ca să mai adopt și să mai cresc alți copii, am două fete, le iubesc de nu mai pot. Am făcut atâtea lucruri, dar faptul că am putut pune acești doi copii pe picioare, e o mare satisfacție. Sanda vine acasă pe 4 iulie, e cam băiețoasă, vrea să rămână în Armată, să iasă la pensie la 37 de ani. La cât e de frumoasă și de deșteaptă putea fi fotomodel, dar ea a vrut să fie mecanic.

Iar Adriana, fata cea mică, nu m-a sunat de câteva zile, e în Coreea, de-abia aștept să termine stagiul și să vină acasă. Nu mă bag în viețile lor”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.