Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu îi avertizează pe români: „Este foarte aproape de a se împlini…”

Mariei Ghiorghiu îi place să ducă evidența evenimentelor importante din viață. Clarvăzătoarea scrie tot ce vede și ce aude de peste 25 de ani, iar de curând aceasta a vorbit despre cea de-a doua venire a lui Iisus pe Pământ.

Maria Ghiorghiu, despre cele mai recente previziuni

Aceasta a vorbit despre o nouă premoniţie pe blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

„În această dimineață în zori de zi, aud glas care spune ceva minunat de frumos. «Iisus Hristos vine pe Pământ! Venirea Lui Iisus Hristos pentru a doua oară pe Pământ este foarte aproape în România viitorului nou Ierusalim!»

Să ne bucurăm dragii mei, pentru această Dumnezeiască veste! Venirea Mântuitorului nostru drag și scump sufletului nostru, este foarte aproape de a se împlini în România Duhului Sfânt. Toate câte scriu aici, toate se vor împlini în timpul orânduit de Duhul Sfânt!

Știu dragilor că sunt foarte multe persoane care nu cred ca România noastră este România Sfântă, este România grădinii Maicii Domnului și nu în ultimul rând, va fi România viitorului al doilea nou Ierusalim. Să nu vă îndoiți niciodată fraților, de toate cele câte citiți aici”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.