Ciobanul din Bacău „zidit” în ciment de angajator: Primele declarații șocante

Ciobanul din Bacău care a fost pedepsit într-un mod șocant de către patronul său a făcut primele declarații despre experiența sa traumatizantă. Bărbatul a fost băgat în găleți cu ciment și amenințat că va fi lăsat acolo până când betonul se va întări. Cazul a scandalizat întreaga țară și a stârnit un val de indignare.

Primele declarații ale ciobanului din Bacău
Ciobanul din Bacău, care a fost victima unei pedepse crude din partea angajatorului său, a făcut primele declarații despre incidentul șocant. Bărbatul a povestit cum a fost abordat de patron și cum a fost forțat să intre în găleți cu ciment.

„Am lăsat-o pe mama și soția cu caprele și m-am dus cu un prieten cu mașina la casa părintească în alt sat. Și el a aflat și m-a sunat și a început să mă înjure. Acolo erau pregătiți cu un sac de ciment, m-au băgat în grajd și m-au pus în gălețile cu beton, m-au betonat. M-au bătut, mi-au dat cu pumnii și picioarele și m-au umplut cu ciment în găleți de 15 kilograme și m-au lăsat acolo. După 20 de minute m-au scos de acolo.”, a relatat bărbatul, conform antena3.ro.

Mama ciobanului a vorbit și ea despre umilința la care a fost supus fiul ei: „Dimineața se duce la muls, seara la muls, muncește…. E băietul meu, aici stă, deci nu avea ce să-i repoșeze, nu.”

Patronul stânei a fost reținut
Patronul ciobanului, proprietarul stânei, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire, fiind încarcerat în Arestul I.P.J. Bacău. Cu toate acestea, cealaltă persoană care l-a ajutat în această acțiune violentă este încă în libertate.

Politiștii sub coordonarea parchetului au demarat o anchetă pentru a documenta activitatea infracțională a celor doi bărbați implicați în acest incident revoltător.

Pentru mai multe detalii și actualizări, vă rugăm să urmăriți evoluția acestui caz pe platformele noastre online.

Leave A Reply

Your email address will not be published.