Cine este tânărul care a murit în accidentul cu autocarul plin cu copii. Șoferul și-a găsit sfârșitul la 22 de ani

S-a aflat cine este tânărul care a murit în accidentul cu autocarul plin cu copii. Șoferul și-a găsit sfârșitul la vârsta de 22 de ani. Mașina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu autoturismul în care se aflau 51 de elevi.

Accidentul devastator din Tomşani a adus durere. Un tânăr de 22 de ani și-a găsit sfârșitul după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un autocar plin cu 51 de elevi într-o excursie pe Valea Prahovei.

Cine este șoferul mort în accident

Tânărul se întorcea acasă, după o perioadă petrecută în străinătate, neștiind că acesta avea să fie ultimul său drum.

Impactul violent dintre cele două vehicule a fost devastator. Medicii sosiți la fața locului au încercat să-l resusciteze, dar fără succes.

În urma accidentului, trei copii și șoferul autocarului au fost transportați de urgență la spital, iar alți doi copii au fost aduși ulterior pentru îngrijiri medicale. Autoritățile au activat Planul Roșu pentru intervenție de urgență, iar circulația pe DN 67 a fost blocată temporar pentru gestionarea situației.

„La ora 07:47 a fost activat Planul Roşu, iar după sosirea primelor echipaje si evaluarea medicală a pasagerilor a fost dezactivat, la ora 07:57”, a transmis ISU Vâlcea.

Accident grav în Dâmbovița

Un accident tragic s-a produs pe Drumul Național 7, în zona Mătăsaru din Dâmbovița, rezultând cu decesul unui bărbat și rănirea a două persoane.

Conform poliției, șoferul în vârstă de 54 de ani, din Lungulețu, se deplasa pe DN 7 din direcția Titu spre Găești când a pierdut controlul vehiculului pentru motive necunoscute. Mașina a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un câmp, impactul violent fiind fatal pentru șofer.

În mașină se aflau și doi pasageri, ambii bărbați din aceeași localitate, în vârstă de 45 și 43 de ani, care au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din Găești au intervenit imediat la fața locului și au deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele precise ale accidentului. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor exacte care au condus la această tragedie pe DN 7.

Leave A Reply

Your email address will not be published.