Cine este Gina Bradea, bucătăreasa de pe canalul de Youtube „Poftă bună”. A locuit o perioadă în Italia

Cine este Gina Bradea. Este una dintre cele mai urmărite bucătărese din mediul online, cu sute de mii de abonați pe canalul de Youtube „Poftă bună cu Gina Bradea”.

Este foarte activă, atât pe blogul ei culinar, cât și pe conturile personale de Instagram și de

Facebook, acolo unde le împărtășește tuturor secretele ei când vine vorba despre preparate pe toate gusturile, dar și detalii despre viața ei personală și despre familie.

Cine este Gina Bradea. Odată

cu apariția Youtube, dar și a altor rețele de socializare, s-a creat un grup de bloggeri și vloggeri culinari și în România.

Sunt urmăriți de sute de mii de fani pe internet, iar rețetele lor sunt foarte apreciate de urmăritorii din mediul online.

Printre aceștia se numără și Gina Bradea. Simpatica bucătăreasă a strâns de-a lungul timpului o comunitate impresionantă în jurul ei, iar acum se bucură de atenția celor care vor să învețe să gătească bine, de la rețete simple, tradiționale, până la cele sofisticate.

Cine este Gina Bradea

Gina Bradea împlinește anul acesta vârsta de 55 de ani și este zodia Săgetător cu ascendentul în Săgetător, așa cum a dezvăluit chiar ea pe site-ul personal.

Pasionată de bucătărie de la o vârstă fragedă, provine dintr-o familie din Galați. Mama ei era moldoveancă, iar tatăl dobrogean.

A crescut în acest oraș, dar își amintește cu drag de vacanțele petrecute la bunici în copilărie.

Cine este Gina Bradea. A absolvit Colegiul Economic și de Drept Administrativ din Galați, profilul Alimentație Publică. Ulterior, după mai mulți ani, a făcut și o facultate economică, profilul Management General.

Cine este Gina Bradea. I-a plăcut întotdeauna să își perfecționeze cunoștințele, așa că a urmat de-a lungul timpului numeroase cursuri din diverse domenii.

A locuit pentru o vreme în Italia

Cine este Gina Bradea. S-a angajat inițial în restaurante, acolo unde făcea de toate, fiind de la ospătar până la bucătar, cofetar sau barman. Nemulțumită de salariu mic, a decis să schimbe domeniul. A lucrat la Aprovizionare pentru o uzină din Galați.

În cele din urmă, a ajuns alături de soțul ei în Italia, unde a muncit din greu pentru un viitor mai bun. Aici a avut mai multe posturi în management, dar a decis până la urmă să revină definitiv în România.

Cine este Gina Bradea. În prezent, activitatea ei principală o reprezintă canalul cu rețete culinare „Poftă bună cu Gina Bradea”, precum și conturile personale de pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu toți cei care îi apreciază rețelele și sfaturile.

Este pasionată de citit, de muzica clasică, adoră să călătorească și iubește enorm copiii și florile, mai dezvăluie ea tot pe site-ul personal.

Este căsătorită și are doi copii

Cine este Gina Bradea. Soțul ei, Doru, îi este alături de aproape trei decenii.

Din povestea lor de dragoste, au venit pe lume doi copii, pe nume Gabi și Diana. De altfel, partenerul ei de viață o sprijină și când vine vorba despre blogul ei culinar.

Simpatica bucătăreasă îl menționează adesea, cu umor și multă iubire, în postările ei de pe rețelele de socializare.

„Astazi aniversam 30 de ani de cand suntem impreuna, de cand radem in hohote in fiecare zi. Acum 30 de ani, pe 24 noiembrie 1992 ne-am mutat impreuna, apoi am strans bani si ne-am facut nunta, noi chiar am pornit de la lingura.

Am facut si crescut 2 copii – adulti si mai inalti decat noi acum, am construit o casa, am sadit mai multi pomi, am facut mai mult bine decat rau toata viata.

Acum, desi avem amandoi parul alb si multe riduri si kg in plus fata de acum 30 de ani, radem la fel de mult impreuna. Ne cunoastem foarte bine unul pe celalalt, stim ce gandeste celalalt fara sa vorbim, unul incepe o fraza, celalalt o termina.

Amandoi iubim copiii, florile, animalele, amadoi sunt inimosi si harnici, cinstiti pana-n panzele albe si ne place sa traim curat si tihnit la tara.

Ne place sa muncim cu mainile noastre si nu ne este rusine de faptul ca acum suntem niste tarani .

Ba chiar suntem mandri de asta si ne place.

Noi nu ne facem declaratii de dragoste inflacarata-n public, dar ne tinem de mana si pe strada, dar si cand stam in pat si ne uitam la tv, cu pisicile si catelul printre picioare. Nu de alta, dar sa nu cadem din pat, mai stii?

Nu avem o casnicie perfecta, dar noi suntem multumiti cu ce avem. Toata ziua ne impungem si radem unul de celalalt si foarte rar ne certam cu adevarat.

Viata e atat de frumoasa cand stii sa te bucuri de ceea ce ai!„, scria Gina Bradea, cu un an în urmă, în ziua în care a împlinit 30 de ani de căsătorie.

Sursă foto: Facebook Gina Bradea

Leave A Reply

Your email address will not be published.