Cine este fata care a murit călcată de tramvai, în București. Ionela Nițu împlinea 23 de ani: „Prea tânără, of, Doamne, câtă suferință pentru părinți”

Tragedie fără margini petrecută marți în București. O tânără de 22 de ani a murit după ce a fost călcată de tramvai. Mesajele de condoleanțe curg în mediul online după această uriașă dramă.

Pentru o tânără de 22 de ani, viața a fost curmată brusc, marți, 2 august. Ionela a murit după ce a fost prinsă sub un tramvai, chiar în staţie.

Tragedia a avut loc la intersecţia dintre Calea Rahovei cu Calea Ferentari, în Sectorul 5 din Bucureşti.

Multă suferință după ce o fată a murit călcată de tramvai, în București. Ionela Nițu urma să împlinească 23 de ani

Martorii care au asistat la acest eveniment cutremurător spun că victima a traversat prin spatele tramvaiului 32 spre refugiu.

Într-un moment de neatenție, fata nu a observat că din sensul opus venea un alt tramvai. Acesta a lovit-o în plin. La fața locului au ajuns rapid echipajele medicale.

Resuscitarea de zeci de minute încercată de medici a fost în zadar, fiind declarat decesul tinerei. Circulația tramvaielor a fost restricționată în ambele sensuri, iar polițiștii de la Brigada Rutieră au aplicat restricție pe Calea Rahovei dinspre Șos Progresului către Calea Ferentari.

„Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, au declarat Reprezentanții Brigăzii Rutiere pentru Agerpres.

Mesaje de condoleanțe după decesul tinerei: „Prea tânără, of, Doamne, câtă suferință pentru părinți”
Potrivit publicației Giurgiuveanul.ro, victima se numește Ionela Nițu și este din județul Giurgiu. Peste doar câteva zile, aceasta urma să-și serbeze ziua de naștere. Împlinea 23 de ani.

Acum, părinții îndurerați vor trebui să o conducă pe ultimul drum. Familia tinerei anunță că cei care vor să-şi ia rămas bun de la Ionela o pot face miercuri şi joi.

Trupul ei neînsufleţit va fi depus miercuri, după ora 13:00, acasă, la Frăteşti, urmând a fi condusă pe ultimul drum joi, 4 august, la cimitirul din aceeaşi localitate.

Mesajele de condoleanțe curg non stop în mediul online după această întâmplare tragică.

„Dumnezeu să te așeze la dreapta Sa. Prea tânără, of, Doamne câtă suferință pentru părinți”, „Dumnezeu să o odihnească în pace, mare păcat de tinerețea ei!”, „Dumnezeu s-o odihnească în pace, condoleanțe familiei”, sunt o parte dintre mesajele transmise.

Leave A Reply

Your email address will not be published.