CINE E, DE FAPT, ANDREEA BEATRICE – SINGURA ELEVĂ DIN BÂRLAD CARE A LUAT NOTA 10 LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2022 au fost afișate, iar cea care este în în fruntea clasamentului este Andreea Beatrice. Iată cine este singura elevă din Bârlad care a luat nota 10 la primul examen din viața ei!

Ea este singura elevă din Bârlad care a obținut media 10 la Evaluarea Națională 2022, însă, având în vedere parcursul său de până acum, nu este de mirare reușita memorabilă de la primul examen din viața ei.

Andreea Beatrice Dumitru este șefa de promoție a Școlii Gimnaziale ”George Tutoveanu” din Bârlad și a absolvit cu 10 pe linie toate cele 8 clase de gimnaziu. Primul examen din viața ei deschide ”porțile” unui nou capitol cu o performanță unică: singura elevă din Bârlad care a luat nota 10 la Evaluarea Națională 2022.

Deși a mărturisit că a fost mulțumită de cum s-a descurcat la examen, Andreea Beatrice nu se aștepta să obțină 10 atât la Limba Română cât și la Matematică.

“Evaluarea Natională este examenul pe care elevii claselor a VIII-a se axează pe toată durata anului școlar. Deși cu toții am fost speriați la început, am ajuns ușor-ușor să așteptăm cu nerăbdare examenul pentru a scăpa de această grijă ce ne apăsa. Fiind șefă de promoție cu media generala 10, presiunea pusă pe mine a fost enormă, toată lumea așteptând de la mine rezultate maxime la examen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.