Cine a fost Daria Dughina, fiica „ideologului lui Putin”? A murit într-un cumplit atentat

Cine a fost Daria Dughina, fiica „ideologului lui Putin”? Daria Dughina, fiica unui influent analist rus a fost victima unui atentat, susțin propagandiștii ruși.

În seara în care s-a întâmplat tragedia, Daria Dughina se întorcea de la un eveniment, când mașina în care se afla a explodat, potrivit presei de stat din Rusia, citată de BBC.
Propagandiștii ruși susțin că Daria Dughina a fost doar o victimă colaterală, adevărata țintă fiind de fapt tatăl acesteia.

Daria Dughina împreună cu tatăl ei au participat, sâmbătă seara, la un eveniment public, conform presei de la Moscova.

Totodată, adevărata țintă a atentatului ar fi fost tatăl ei, Alexandr Dughin, dar acesta a hotărât, în ultimul moment, din motive necunoscute, să se întoarcă acasă separat.

Daria Dughina, fiica „ideologului lui Putin” a murit într-un cumplit atentat

Daria Dughia a fost însoțită de tatăl ei în seara în care aceasta și-a pierdut viața, în urma exploziei. La un moment dat, analistul rus a decis să facă schimb de mașini cu fiica lui, iar la scurt timp, autovehiculul a sărit în aer.

În seara în care în care a avut loc atentatul, Alexandr Dughia împreună cu fiica sa se întorceau de la festivalul familiei tradiționale de la Zaharovo.

De acolo, analistul și fiica sa ar fi trebuit să continue seara alături de violonistul Peter Lundstrem, însă nu au mai apucat.

Andrei Krasnov, președintele mișcării Orizonturi Ruse, a precizat că mașina care a explodat, ucigând-o pe, îi aparținea de fapt tatălui acesteia.

„Da, este un eveniment foarte nefericit, o cunoșteam personal pe Daria. Dașa (hipocoristic pentru Daria – n. red,) a participat la o dezbatere importantă, pentru că „Tradiții” nu este un festival în formă clasică, este o discuție despre tendințele actuale din cultură, muzică, cinematografie și literatură.

Am fost acolo personal, Incidentul s-a petrecut când Dașa se întorcea pe autostrada Mojaiskoe, iar explozia a avut loc lângă satul Balsoie Viazemi.

Mașina a luat foc imediat, era complet cuprinsă de flăcări, ea a pierdut controlul, în timp ce mergea cu viteză mare, și a ajuns pe contrasens”, a declarat Andrei Krasnov, președintele mișcării Orizonturi Rus.

Krasnov a mai spus că Alexandr Gelievici Dughin a plecat cu altă mașină în acea seară de la eveniment, dar cel mai probabil el a fost ținta atentatului, sau amândoi, și tatăl, și fiica.

Cine a fost Daria Dughina?

Daria Dughina era un jurnalist renumit din Rusia și o susținătoare înfocată a invaziei ruse în Ucraina. Daria Dughina absolvise facultatea de filosofie la Universitatea Lomonosov din Moscova.

La începutul acestui an, Daria Dughina a fost pusă pe lista de sancțiuni a Statelor Unite și Marii Britanii, fiind acuzată că ar fi dezinformat cetățenii în legătură cu invazia Rusiei în țara vecină.

Leave A Reply

Your email address will not be published.