Cezara Dafinescu, în doliu! Primele declaraţii după moartea fostului soţ, actorul George Moţoi

Actorul George Moţoi a încetat din viaţă, miercuri dimineaţa, la v\rsta de 79 de ani. Decesul a fost confirmat de fiica actorului, Raluca.

Boala de care suferea actorul este necunoscută, însă-şi fiica lui doreşte sa păstreze discreţia asupra suferinţei şi a trecerii lui în nefiinţă.

Actorul George Moţoi a încetat din viaţă, miercuri dimineaţa, la vârsta de 79 de ani.

Decesul a fost confirmat de fiica actorului, Raluca.

Boala de care suferea actorul este necunoscută, însă-şi fiica lui doreşte sa păstreze discreţia asupra suferinţei şi a trecerii lui în nefiinţă.

„Tatăl meu şi-a trăit viaţa cu discreţie şi demnitate, preţuind fiecare clipă frumoasă şi înătând din greşeli, cu bucurie şi fără regrete.

La fel a ales să părăsească această lume, discret şi demn.

M-a rugat să-i promit că voi păstra discreţia asupra bolii şi asupra trecerii lui în nefiinţă. Am de gând să-mi respect această promisiune şi, vă rog ,şi pe voi să mă ajutaţi să fac acest lucru.

Drum bun, TATA, spre ceruri! Drum bun, GEORGE MOŢOI, spre ceruri ! Raluca”, acesta este mesajul fiicei sale pe o pagină de socializare.

George Moţoi a fost căsătorit cu actriţa Cezara Dafinescu. Aceştia au simţit de la început că sunt suflete pereche, dar, după 23 de ani de mariaj, cei doi au divorţat.

Cezara Dafinescu a decis să lupte pentru viaţa ei de dragul fiicei şi al celor doi nepoţi. După despărţire, fiecare a urmat să îşi întemeieze o nouă familie alături de altcineva.

„Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a spus Cezara Dafinescu, pentru Spynews.ro, după trecerea în nefiinţă a fostului soţ.

Sursa foto: Facebook

Leave A Reply

Your email address will not be published.