Celebrul Dan Ciotoi, internat în spital! Nu mai poate răspunde la telefon, artistul are două operații la activ

Dan Ciotoi trece din nou prin momente grele! Celebrul cântăreț are două operații la activ, iar acum, la aproape 5 ani de la prima intervenție, a ajuns din nou pe patul de spital. Artistul a anunțat că nu mai poate răspunde la telefon și a desemnat o persoană apropiată pentru cei care au nevoie să ia legătura cu el.

În anul 2018, Dan Ciotoi a primit o veste teribilă. Medicii i-au spus că suferă de cancer și că este necesar să se opereze de urgență. În urma biopsiei, a descoperit că este vorba despre o tumoare în zona glandei parotidă, sub lobul urechii.

După intervenție, artistul s-a simțit de parcă s-a născut a doua oară și a spus că vede viața altfel. Însă, după aproximativ două luni, cântărețul a aflat că are o altă formațiune canceroasă în zona urechilor și că va ajunge iar pe masa de operație. Iar acum se află din nou pe patul de spital.

Celebrul Dan Ciotoi, internat în spital

Fostul membru al trupei „Generic” a ajuns din nou pe mâinile medicilor și se pare că starea lui de sănătate nu este deloc bună. Mai mult, Dan Ciotoi a transmis că nu mai poate răspunde nici măcar la telefon și i-a îndemnat pe cei care au nevoie să ia legătura cu el, să ia legătura cu fiul său cel mare. Artistul și-a anunțat fanii că se află în spital, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

„În «Concediu De Odihnă »! La o discuție specială, cu fratele meu și cu sora mea. Sper să ne revedem curând! Va doresc sănătate tuturor!

PS. O perioadă nu o să pot răspunde la telefon! Luați legătura cu Liviu, Liviu Ciotoi, fiul meu cel mare!”, a scris Dan Ciotoi pe pagina sa de Facebook.

Dan Ciotoi a publicat o imagine de pe patul de spital/ Sursa foto: Facebook

Artistul este extrem de îndrăgit, așa că în doar câteva ore a adunat sute de comentarii, în care oamenii i-au transmis urări de bine.

„Sănătate multă și recuperare cât mai grabnică! Să ne revedem curând foarte veseli și foarte sănătoși.” / „Bunul Dumnezeu să te țină sub ocrotirea Lui!

Sănătate multă!” / „Maestre, Dumnezeu să te binecuvânteze cu sănătate!

Te așteptăm în luna ianuarie prin America. Te iubesc!” / „Multă sănătate, Dumnezeu sa-ți ajute, să te faci bine.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de oameni la postarea lui Dan Ciotoi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.