Cei mai mulți concurenți au rămas fără cuvinte în momentul în care Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii.

Adrian a fost eliminat in Gala ce tocmai s-a incheiat a emisiunii matrimoniale Casa Iubirii.

Sub privirile stupefiate ale colegilor din Casa Iubirii, Adrian Olariu a fost cel eliminat din reality show-ul matrimonial.

Cumva eliminarea lui poate părea o surpriza pentru cei mai mulți, însă având în vedere tot ce s-a întâmplat intre el și fosta lui iubita, Bianca, lucrurile nu mai aveau o însemnătate pentru fostul concurent și cu sigurata a crezut că nu își mai are rostul în emisiune.

Fară niciun regret, din contra doar cu capul sus și foarte stăpân pe situație, Adrian a părăsit emisunea spre regretul majorității colegilor, dar și a telespectatorilor și fanilor care i-au apreciat caracterul și evoluția de-a lungul timpului.

Adrian Olariu a fost eliminat de la Casa Iubirii

Daca cineva ar fi zis acum o luna că Adrian și Bianca se vor desparți având în vedere modul cum a evoluat totul intre ei, cu siguranță nimeni nu ar fi dat crezare acestui fapt, însă relația lor s-a degradat și mai mult decât atât au ajuns și la șicane așa cum s-a întâmplat și în Gala de sâmbăta intre ei.

După eliminarea de la Casa Iubirii, Adrian a ținut să posteze un mesaj foarte emoționant celor care l-au susținut pe parcursul emisiunii:

„Mulțumesc tuturor oamenilor care mă înțeleg și mă apreciază! Voi rămâne același om autentic și voi pastra acea doza de naivitate în speranță că voi întâlni oameni ce o apreciază!”

Adrian Olariu stia ca nu mai are nicio sansa la Bianca?

De altfel, Adrian începuse să se resemneze pentru faptul că a pierdut-o pe Bianca, mai ales după mărturisirile șocante făcute de Nicolas în exclusivitate pentru Culisele Iubirii.

Fostul concurent i-a mărturisit lui Adrian faptul că Bianca îl place și că daca nu are nimic împotrivă, ar vrea o relație cu ea. Uimit și totodată șocat, Adrian i-a dat „binecuvântarea” lui Nicolas și daca mai rămânea în Casa Iubirii, acesta ar fi încercat să o cucerească pe Bianca:

„Ei au fost reali la început. Am stat de vorba cu Adrian și nu ai cum să nu o placi pe Bianca la prima vedere, ar fi aiurea să nu zic asta. Și ea l-a plăcut.

A fost o atracție fizica la început. Adrian a rămas îndrăgostit și îndreptat mereu spre ea.

E greu să stai cu cineva așa de dragul de a trece Gala. Din partea Biancai, am văzut limbajul trupului către mine. Și cei de acasă au văzut asta.

Nu puteam să îi spun că femeia ta se uita la tine. Nu mă uitam cu ochii de a merge la doua capete,” a dezvăluit Nicolas despre Bianca.

Leave A Reply

Your email address will not be published.