Cea Mai PUTERNICĂ CLARVĂZĂTOARE Maria Ghiorghiu Profeţie Cutremurătoare ! Ce Se Va Întâmpla În România, În Viitorul Apropiat

Maria Ghiorghiu face previziuni sumbre pentru viitorul apropiat. Clarvăzătoarea spune că ne așteaptă vremuri grele și face referire la credință, spunând că doar cu ajutorul ei vor trece peste toate.

Recent, Maria Ghiorghiu a avut un vis înfricoșător din care s-a trezit zbuciumată.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu este cea care a prezis mai multe evenimente majore petrecute în țara noastră și în lumea întreagă. Sunt mulți care cred în capacitatea ei de a vedea în viitor. Femeia a făcut recent o nouă previziune alarmantă. Ea are un blog unde scrie periodic despre previziunile pe care le are, iar de multe ori acestea nu sunt deloc vesele.

Clarvăzătoarea a spus că a fost trezită de un zgomot – un răget înfricoșător al unei creaturi care semăna cu un leu, dar avea coarne și o gură foarte mare.

“M-a trezit un răget puternic, care făcea să se cutremure și Cerul și Pământul. Văd înspre Est o imagine vie și extrem de înfricoșătoare. La prima vedere, imaginea ce apăruse pe Cerul senin era a unui LEU viu, un cap de LEU înfuriat care răgea de se cutremură pământul. Numai că, acest LEU

avea și două coarne mari, iar în jurul lui Cerul s-a întunecat; nori negri s-au adunat în jurul lui.(…) Avea o gură mare că ar fi înghițit un om cu totul”, a spus Maria Ghiorghiu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.