CE TARIF ARE VLĂDUȚA LUPĂU? CÂȚI EURO CERE PENTRU UN EVENIMENT DE CÂTEVA ORE

Ce tarif are Vlăduța Lupău? Vlăduța Lupău se numără printre cei mai apreciaţi artişti din România.

Dacă vrei să faci un eveniment, o nuntă sau un botez, trebuie să știi că trebuie să bagi adânc mâna în buzunar pentru programul artistic de câteva ore. Câți euro percepe, pentru câteva ore sau toată noaptea, Vlăduța Lupău?

Vlăduța Lupău, artista în vârstă de 28 de ani, este o tânără care și-a câștigat publicul prin talentul ei natural! Mulți ascultători și admiratori de-ai artistei își doresc ca aceasta să cânte la evenimentele lor, însă, pentru a o aduce pe Vlăduța Lupău printre ei, aceștia trebuie să bage mâna adânc în buzunar. Tariful pe care îl percepe aceasta nu este deloc unul scăzut, actul artistic fiind stufos și plin de voie bună.

Pentru un eveniment de câteva ore, Vlăduța Lupău percepe un tarif între 2000 și 5000 de euro. Iar, în condițiile în care oamenii doresc ca artista să aibă un program artistic toată noaptea, suma se ridică la aproape 10.000 de euro.

Anul acesta, Vlăduța Lupău a susținut mai multe concerte pe litoral, la spectacole organizate de Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

Încă de mică, Vlăduța Lupău a fost fascinată de lumea muzicii, lucru pe care l-a declarat și ea în cadrul unui interviu: ”Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități.

Acolo, spre marele meu noroc , am „bătut’ la o uşă unde scria „Folclor’. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi „Vlăduța Lupău’. Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist”.

Sursă: Cancan

Leave A Reply

Your email address will not be published.