Ce spune Catinca Roman despre ipostazele în care se afișează Loredana Groza

Catinca Roman și-a spus părerea despre aparițiile controversate ale Loredanei Groza din mediul online.

Învitată în emisiune lui Cristi Brancu, de la Prima TV, sora Oanei Roman i-a luat apărarea Loredanei, care îi este și o

bună prietenă, după ce, în ultima perioadă diva a fost acuzată că și-a făcut diverse intevenți estetice.

Catinca Roman spune că toți cei care o judecă pe Loredana pentru felul în care arată au o “mentalitate învechită”. Văd că este o femeie care se ține într-o formă foarte bună.

A fost o femeie foarte sexy întotdeauna și cred că fiecare femeie are dreptul să se pozeze cum își dorește pe rețelele de socializare.

Nu e nicio problemă atâta timp cât se păstrează niște limite și n-o dăm în altceva. În rest, eu admir femeile care sunt sigure pe ele și se mândresc cu corpul lor.

La noi încă e mentalitatea învechită că trebuie să intri în niște norme. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă – a spus Catinca Roman, în emisiunea lui Brancu.

Sora Oanei Roman spune că nimeni nu trebuie să dea explicații nimănui cu privire la aspectul fizic și că fiecare persoană are dreptul să facă orice dorește cu imaginea sa.

Nu fiți răutăcioși, fiecare are dreptul să spună ce dorește. Nu era nevoită să dea niciun fel de explicații. Pentru că, într-adevăr există generația tânără care o admiră și o urmărește și trebuie să păstreze, așa, un pic de echilibru. Însă fiecare face ce dorește cu imaginea lui – a reacționat Catinca Roman.

Citeşte şi: Viza lui Novak Djokovic, anulată de de ministrul australian al Imigraţiei Loredana Groza despre operațiile estetice După ce în presa mondenă s-a speculat de mai multe ori că și-ar fi făcut operații estetice, Loredana a ținut să lămurească această problemă și a vorbit deschis despre acest subiect. Artista spune că nu a apelat la bisturiu pentru a-și schimba înfățișarea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.