Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț: “Dacă ai o bilă neagră la mine…”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost căsătoriți în perioada 2013-2014 și au împreună o fetiță, pe Sofia. Invitată recent la o emisiune, vedeta a făcut declarații neașteptate despre fostul ei soț.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț: „Dacă ai o bilă neagră la mine…”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. A devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Din dragoste. Ulterior, a format o relație cu Botezatu, iar în perioada 2013-2014 a fost căsătorită cu Victor Slav. Cei doi au împreună o fetiță superbă, pe Sofia, care a rămas în grija mamei după divorț. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri diferite, aceștia au decis să păstreze legătura, de dragul fiicei lor.

Recent, Bianca Drăgușanu a fost invitată ZIG ZAG, prezentată de George Tănase, și a vorbit deschis despre viața ei. La un moment dat, vedeta a făcut câteva declarații și despre căsnicia cu Victor Slav. Iată ce spune aceasta, la 8 ani de la divorț.

Deși au avut loc și discuții mai puțin plăcute, Bianca Drăgușanu a subliniat faptul că fostul ei soț nu a vorbit-o niciodată de rău, fapt care a determinat-o să-l respecte și mai mult.

„Nu a vorbit niciodată urât despre mine. Sunt multe persoane pe care le-am iertat pentru ce au spus, dar nu le-am uitat și nu o să le uit niciodată și, cum le prind la cotitură, cum le achit.

Cred că lumea e prea mică să nu ne întâlnim, să nu ai nevoie, să nu dăm ochi în ochi, să…multe din persoanele care își permit să facă răutăți la adresa mea, atunci când ne vedem față în față, o dau cotită sau nu știu pe unde să mă pupe sau cum să fie mai simpatici, mai băgăreți în seamă și eu nu suport perversitatea.

Eu nu sunt un om pervers. La mine, dacă ai o bilă neagră, rămâne, nu se schimbă nimic’a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii.

În continuare, Bianca Drăgușanu a mai mărturisit că nu are nevoie de critici sau de complimentele persoanelor din jur, întrucât își cunoaște valoarea.

„Majoritatea care vorbesc nașpa despre mine mă admiră. Practic, sunt un fel de fanii mei ascunși. Sunt mai fani decât fanii mei, pentru că ăia își fac timp să te caute, să îți lase comment-uri’a declarat Bianca.

„Atâta timp cât știi ce valoare ai, nu ai nevoie de critici sau de complimente. Eu nu am nevoie să-mi spună o prietenă de-a mea « vai, dar ce frumoasă ești ». Nu am nevoie să-mi spună, pentru că eu știu.

Dacă îmi faci un compliment și eu te simt și argumentezi, bun, la revedere. Nu am nevoie să vină una care are față de spate și să-mi spună mie câte filtre am. Ele, oricum, s-au născut strâmbe și, orice și-ar face, tot strâmbe sunt’a mai spus acesta.

Bianca și Victor au rămas în relații bune după divorț. Ulterior, vedeta s-a căsătorit cu Alex Bodi, care a bătut-o în repetate rânduri: ‘Din două palme mă punea jos..’, spunea Bianca Drăgușanu despre fostul ei soț, Alex Bodi, în urmă cu ceva timp. Cei doi au divorțat la scurt timp după cununia civilă. Acum, Bianca Drăgușanu are o relație cu năbădăi cu Gabi Bădălău.

Leave A Reply

Your email address will not be published.