Ce se pune în fasole să fiarbă mai repede. Trucul cu care câștigi timp

Îți dorești să-ți simplifici munca în bucătărie, iar fasolea să fiarbă mai repede? Noi îți prezentăm cel mai util truc pentru un preparat delicios. Fasolea este preparată în mod tradițional de români, iar multe gospodine aleg să o cumpere la borcan, asta pentru a petrece mai puțin timp în bucătărie, însă există un truc care te va ajuta să o fierbi mai repede pe cea clasică. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

  • Ce se pune în fasole să fiarbă mai repede
  • Iată care este trucul pentru un preparat delicios!

Românii aleg de fiecare dată să consume preparate tradiționale, iar cei mai mulți aleg fasolea. Multe gospodine aleg să fiarbă fasolea mult mai rapid, motiv pentru care apelează la un truc util pentru prepararea ei.

Ce se pune în fasole să fiarbă mai repede

Dacă nu ai suficientă răbdare în bucătărie și îți dorești un preparat mult mai rapid, dar în același timp și delicios, noi îți prezentăm trucul util pentru fierberea mai rapidă. Fasolea se găsește în supermarket-uri atât la borcan, însă cei mai mulți bucătari aleg s-o facă de la zero, însă fără prea multe bătăi de cap.

Timpul de fierbere pentru fasole variază între 45 de minute, însă poate ajunge și la 4 ore, depinde de soiul pe care îl alegi. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție și vrei s-o fierbi cât mai repede este necesar să ții cont de următorul truc.

Pune boabele în apă deja clocotită, iar mai apoi las-o la înmuiat o oră. Când este aproape gata e necesar să adaugi un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu. Nu este recomandat să pui sare deoarece aceasta o va întări.

Ce poți găti cu fasole

Dacă vrei să prepari ciorba de fasole este necesar să schimbi apa și să pui legumele la gătit alături de boabele de fasole. Gospodinele aleg de cele mai multe ori fasolea bătută, motiv pentru care lucrurile sunt mult mai ușoare, asta pentru că boabele de fasole se pisează atunci când devin moi și se servește alături de un sos de ceapă călită.

Leave A Reply

Your email address will not be published.